Putyin olyan mint te meg én – hihetünk neki, ő mondja

Hétköznapi embernek tartja magát Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki szeret történelmi regényeket olvasni és Mozartot hallgatni, de akinek „nem olyan a munkája, mint másoké”.

“Tudjátok, én mindennapi embernek tartom magam” – jelentette ki Putyin pénteken 10-17 éves fiatalokkal tartott beszélgetésén, amelyet az NTV orosz televízió élőben közvetített.

“Azt persze el kell ismernem, hogy a munkám nem olyan, mint másoké, de normális, hétköznapi életet élek” – hangoztatta az elnök, aki egy szocsi tehetős gyermeküdülőben találkozott a fiatalokkal.

“Azelőtt is így éltem, mielőtt elnök lettem. Kevés dolog változott azóta, kivéve néhány az elnöki tisztséggel kapcsolatos különlegesség” – így az orosz elnök. “Szeretek olvasni, főként történelmi regényeket, szívesen hallgatok klasszikus zenét, Bach, Beethoven, Mozart műveit. Talán Mozart számomra az első mind között”./…/

“Hogy folytatom-e az elnökséget? Még nem döntöttem” – mondta a 17 éve hatalmon lévő Vlagyimir Putyin, akinek jövőre jár le a mandátuma. Az elnökválasztást várhatóan 2018 márciusában tartják Oroszországban.

“Van még idő a kampány előtt, majd meglátjuk” – mondta az államfő, akinek újbóli indulásában szinte senki sem kételkedik Oroszországban.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!