Orbán beszéde alatt brutálisan bántalmaztak egy nőt Tusványoson – a hajánál fogva rángatták ki, mert véleménye volt

Kép forrása: HVG.hu videó - youtube

Amíg Orbán Viktor miniszterelnök a jövő évi választásokkal kapcsolatban próbálta meggyőzni hallgatóságát, hogy szavazzanak rá, és egy teljes összeesküvés elméletet tárt eléjük, amelyben Brüsszeltől – Sorosig mindenki Magyarországra támad, addig voltak egy hölgy, aki nemtetszésének síppal akart hangot adni.

A hölgyet hajánál fogva a földre teperték, majd hátracsavart kézzel kivezették. A videón látható, hogy férfiak körbeállják és semmit nem reagálnak arra, hogy egy nőt bántalmaznak.

A videón az is jól látható, hogy a megalázott hölgy, percekig meg sem tud szólalni, miután egyszerűen kidobták a rendezvény helyszínéről. Ilyen az, amikor egy politikai elit terror alatt tart egy állampolgárt.

Az index beszámolt róla: „Egy ember jött el kifütyülni Orbánt Tusványosra, de őt a hajánál fogva a földre rántották, majd egy biztonsági ember a kezét hátracsavarva kivezette. A lövétei nő annyit mondott, hogy Orbán korlátlan pénzből mondja a propagandáját.”

Fontosak ezek a háttér videók! Az eset azért mutat túl saját magán, mert Orbán mindeközben azt mondta „Ha a világ bármely sarkában rálépnek egy magyar lábára, akkor Budapesten egy vörös lámpának ki kell gyulladnia”.

Felgyulladt-e a vörös lámpa Budapesten, miközben a FIDESZ-KDNP szimpatizánsok bántalmazták a hölgyet?

Ez a bűncselekmény, nem a BKK hiba észrevétele és jelentése!

Ezen a videón jól látszik, ahogy megtámadták a nőt. Szándékerősítésként hallható, ahogy a háttérből, egy-egy fideszes nagyi megerősíti az agresszív, terrorizáló férfiakat viselkedésük helyességében.

Ez Orbán diktatúrája, a következő évi választásokon, amikor az X-et elhelyezzük, legyen szemünk előtt a haját tépett hölgy, az egész országot jelképezi ő, akivel szemben egy kisebbség, a FIDESZ-KDNP kultúrközösség agresszív terroristaként lép fel.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!