Ilyen még nem volt: Orbánnal való ágyba bújásról beszélt a képviselő asszony

Kép forrása: Youtube

Pénteken délelőtt a családok jövője és a férfi-nő kapcsolatok jelentőségéről beszéltek Tusnádfürdőn. A kormánypárti megszólalók ellenvélemény nélkül mind egyetértettek, hogy az elmúlt évek kormányzati intézkedéseinek köszönhetően a magyar családok „csodálatos, biztató” jövő előtt állnak. Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának családügyi államtitkára elmondta, hogy 2018 a családok éve lesz, írja az index.

Ennek keretében megalkotnak egy standardat, amely alapján egy étterem vagy egy fesztivál családbarátnak nevezheti magát. Novák szerint a magyar családügyi helyzet biztató, az európai megbukott, feltette a kérdést, hogy képes-e önfenntartásra Európa? A választ is megadta rá! Szerinte Európa kudarcot vallott, mert nem tekint a családokra mint erőforrásokra. Szerinte minden európai ország vezetőjének azért kellene dolgoznia, hogy csökkentse a különbséget a vágyott és a megszületett gyermekek száma között.

Magyarországon csak 1,5 gyerek születik.

Ez úgy jön ki, hogy 100 családban 210 gyereket szerettek volna, de csak 150 született meg. Orbán Viktor már korábban is beszélt arról, hogy 2030-ra 2,1 gyerek legyen családonként, ami azt jelenti, hogy az összes vágyott gyerek megszületne. Ezt Király Nóra Újbuda fideszes alpolgármestere idézte.

Bangóné Borbély Ildikót a szocialisták országgyűlési képviselőjét kérdeztük az elhangzottakról, meglehetősen kemény választ adott:

A párok akkor alapítanak családot magyarországon ha meg van ehhez a megfelelő hátterük. Sajnos ma hazánkban az emberek egyik napról a másikra élnek. Az oktatás színvonala évről évre csökken hazánkban. Hiába fizetik az emberek a TB-t jobbára ma csak meghalni lehet a forrás hiányos magyar egészségügyben.

Fogalmam sincs, hogy Orbán Viktor vagy bármelyik fideszes vezető mit képzel magáról amikor megrendelik, hogy hány gyereknek kell szülnie.

Azt hiszi a nagy vezért, hogy elrikkantja magát és majd nők százai fognak sorban állni a hálószobája előtt. Azt hiszi a nagy vezér, hogy a párok parancsára gyereket fognak csinálni.

Tévesében van, a párok akkor vállalnak majd gyereket ha úgy érzik, hogy biztonságban és becsületben fel is tudják majd azokat nevelni

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!