A csepeli fideszes nyíltan fenyegetőzött, hogy papokkal fogja tönkre tenni szocialista ellenfelét

Czibulyáné Szonday Szilvia csepeli fideszes önkormányzati képviselőnő csatlakozott a híres fideszes politikusok táborához, akikre „büszkék lehetünk”.

Dobák István szocialista önkormányzati képviselő osztotta meg a legnagyobb közösségi hálózaton az alábbi történetet:

„Csepeli képviselő testület ülése tényleg „rendkívüli” volt!

Július 14-én immár harmadszor ebben az időszakban ismét összehívta a képviselő testület ülését a polgármester. Az eredetileg három napirend az ülés kezdetéig hatra növekedett. Talán kettő volt olyan előterjesztés, ami igazán halaszthatatlan volt.

Sok hiányzóval, de 16 képviselő biztosította a határozatképességet. Igazán nagy értetlenséget egy újabb Jerzy Popieluszkó lengyel római katolikus pap szobrának felállítása váltotta ki. Elmondtam, hogy teljesen értelmetlen egy újabb immáron harmadik emlék felállítása most szobor formájában 4,5 millió forintért.

Köztudomású a Csepeliek előtt, hogy már két emlékhelye van a lengyel mártírnak, egy harangláb és egy utca elnevezése formájában. Kitértem arra, hogy nincs magyar példakép, csepeli ember, csepeli sportoló akiről szobrot, példaképet lehet állítani egy fiatalok által látogatott Sport és Szabadidő Rendezvény Központban. Borbély polgármester mindjárt a napirend elején lekommunistázta az ellenzéket, a miheztartás végett. „Sajátos logikával kifejtve, hogy a mi „lengyel elvtársaink” ölték meg a papot.

Erre a fantasztikus lehetőséget átlátva, Czibulyáné fideszes képviselő, megfenyegetett, hogy kikéri a szégyenteljes szó szerinti hozzászólásomat és eljuttatja kapcsolatain keresztül és személyesen is a csepeli plébániákra, hogy megismerjenek.

Majd kiprédikáltatja a csepeli katolikus templomokban, – hogy mivel nem támogatom a harmadik emléket a szoborállítást – ne szavazzanak rám a következő választáson a hívek.

A vita színvonala nem csak miattunk továbbra sem tudott emelkedni, tény maradt, hogy az ellenzék is megszavazta a tüdőszűrő rendbehozatalát, támogatás nyújtását, és a német kisebbség gyors anyagi segítségét.

A tényleges jegyzőkönyv és megfenyegetésem „igaz története” Czibulyánétól a Fidesz „párt öklétől”, majd három hét múlva olvasható a testületi jegyzőkönyvek, fül alatt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!