Puzsér elhurcolt milliók emlékét gyalázta meg – takarodjon a médiából

Puzsér Róbert közösségi oldalán olyan bejegyzést tett közzé, amivel olyan mélyre süllyedt, hogy onnan már tényleg nincsen visszaút.

A „megmondó” ember facebook oldala elérte a 100 ezer like-ot és ezt elég gyomorforgató módon sikerült neki interpretálnia. Az alábbi bejegyzést tette közzé facebook oldalán.

Facebook bejegyzésében így fogalmazza meg, hogy az utóbbi időben 100 ezer fölé ment az oldalát kedvelőinek száma:

Az utolsó transzporttal százezer fölé emelkedett annak a koszos, büdös, ingyenélő csürhének a létszáma, akik környezetüktől a Puzsér facebook-oldalának lájkolásával akartak elismerést kicsikarni, ehelyett azonban egy jól szervezett táborba érkeztek, ahol végre megkapják az esélyt, hogy a társadalom hasznos polgáraivá váljanak.

Gyakorlatilag az egész facebook oldalát az „irónia” módszerével egy lágerhez hasonlítja. Puzsértól nem szokatlan a provokáció, hiszen más módon aligha tudná magára felhívni a figyelmet. Ezúttal ez így sikerült. Előszeretettel beszél már a Hír Tv-n is nagy erkölcsi magasságokból.

Egy dolog azonban teljesen biztos, hogy senki sem szeretné felmenői képét egy ilyen bejegyzésben, ilyen módon látni.

Megelőzvén, hogy bárki rosszallását fejezze ki Facebook posztja miatt, megelőző csapásként leírja, hogy:

az irónia, a gúny és a groteszk bármely formájának meg nem értése mától a tábor egész területén azonnali főbelövetéssel jár”

Kedves Péter!

Biztos vagyok benne, hogy nem gyűlöletkeltés volt a célod. Egyszerűen egy hülye fasz vagy. De nem egy hétköznapi fasz. Egy olyan fasz, aki artikulálatlan módon hisztériázva keresi a maga igazát.

Egy fasz, aki évekig fikázott mindent ami bulvár és mára odáig süllyedt, hogy az ECHO Tv-ben haknizzon a depressziójával. Egy megélhetési fasz, aki Orbán Viktor egykori cimborájának a tévéjében kapott műsort.

Ott vesztetted el minden nemű „erkölcsi fölényed” amikor olyan orgánumokhoz szegődtél, amiknek kezdeti finanszírozása máig finoman szólva is hagy maga után kivetni valót.

Végezetül pedig engedd meg, hogy egy a facebook oldaladon található hozzászólással búcsúzzak tőled:

„Azt hiszem, az Elviszlek magammalban (vagy mi a címe a műsornak) beszéltél arról, hogy terápiára jársz. Nem tudom, hogy épp abbahagytad-e vagy csak nagy lejtmenetben vagy, de sürgősen találkoznod kéne a pszichiátereddel… Vagy keresni másikat. Ezt most tényleg a legjobb szándékkal mondom. Már egy ideje nem követlek, pont azért, mert nagyon elborultál, de ez még így is eljutott hozzám, és nagyon gáz, de tényleg. Ez így ebben a formában se nem fekete humor, se nem ironikus, szarkasztikus, csak egyszerűen ciki. Végtelenül. Aki már csak a holokauszttal/gulággal/népirtással tud viccelni, mert annyira kifogyott a témából, amivel fel tudná magára hívni a figyelmet, az már nem is felháborító, hanem kétségbeesett és szánandó. A fekete humor adekvát használatához ennél sokkal erősebb képességekre lenne szükség. Nem vagy a nagy standup-osok egyike, se nem vagy társadalompszichológus, hogy lenne értelme kísérletezgetni fb-on. Szimplán végtelenül unod magad. Megértelek. Én is unlak.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!