MSZP-s pártelnök régen hasított ekkorát a fiatalok körében

„Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (röviden: EFOTT) 1976-ban jött létre. Ezért Magyarország egyik tradicionális fesztiváljának számít. Mindig más és más helyszínen jelentkezik újra, az ifjúság mindig máshova látogat el, így ismeri meg az új generáció Magyarország szépségeit.” – írja a Wikpedia. 

Molnár Gyula is ott volt a fiatalok között!

„…olyan párttá teszem az MSZP-t, amely új reményt ad Magyarországnak, hogy megmutatjuk: a Fidesz leváltható, és ezzel a Magyarországból igazságos, normális, európai országot tudunk csinálni.

Az MSZP-nek és a demokrácia mellett elkötelezett ellenzéknek számos dolga van még 2018-ig, de egy fontos célt már elértünk. Az utóbbi hónapokban világossá tettük, hogy mi tényleg egy igazságos ország megteremtésére készülünk, hogy vannak értékeink és meggyőződésünk, amellyel jobb miniszterelnök-jelöltet ajánlunk Magyarországnak, mint a két szélsőjobboldali párt – Orbán Viktor és Vona Gábor személyében.” – ezt Molnár Gyula az MSZP elnöke tűzte zászlajára.

Az EFOTT-on járt az MSZP elnöke, aki szerint nincsen annál fontosabb, hogy mi lesz a jövő generációjával.

Úgy véli több lehetőséget és több beleszólást kell adni a fiataloknak, a diákoknak az egyetemistáknak a saját életüket érintő kérdésekbe: az olyan kérdésekbe, hogy milyen oktatási rendszer, milyen ösztöndíj rendszer és milyen irányítási rendszer legyen Magyarországon.

Molnár Gyula számára teljesen egyértelmű: az ösztöndíjakat emelni kell!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!