Ez a Fidesz igazi arca: a tragikus veronai baleset után most még szó nélkül kirúgnák az intézmény igazgatóját

Aki 25 éve oktat a gimnáziumban.

Indoklás nélkül elutasította a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának újbóli pályázatát az oktatási államtitkárság – hangzott el az RTL Híradó adásában. Tóth Gáborral mindezt egy emailben tudatta a kormány.

A minisztériumot nem érdekli, hogy a tantestület 90 százaléka, és a szülők is a jelenlegi direktort támogatják.

Pedig ő pályázott egyedül a posztra. Ez az az iskola, amelynek tanárai és diákjai a Verona melletti buszbalesetet elszenvedték.

Tóth Gábor az RTL Klub híradójának azt mondta: 25 éve tanít az intézményben, tíz éve vezeti az iskolát. Szerinte ő és az intézmény közössége is megérdemelt volna annyit, hogy pedagógiai, szakmai érvet felhozzanak leváltása mellett. Egyelőre ötlete sincs arról, hova menjen, mert a gimnáziumban matematika-fizika szakos tanárra nincs szükség.

Balog kannibálminiszter a makói gimnázium körüli botrány után is gátlástalanul iktatja ki a főnökének nem tetsző közszolgákat.

Mármint azokat, akik valóban a közt szolgálják évtizedek óta lelkiismeretesen és nem a kormány fenekét fényezik lihegve.

Tóth Gábor 25 éve dolgozik a gimnáziumban, amit 10 éve vezet mind a szülők, mind a gyerekek megelégedésére. Ráadásul a tragikus veronai buszbaleset kapcsán kialakult helyzetet is mély tapintattal és humánummal kezelte.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!