Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal lehet csak jellemezni! Hihetetlen botrány a vizes vb körül!

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Korábbi cikkünkben már megírtuk:

„Az igazi pofátlanság az Orbán-kormánytól azonban az, hogy a vizes vb-re több mint 100 000 000 000 forintot költöttek el, a BP2017 Nonprofit Kft önkéntes munkatársakat keres a weboldalán, „az önkéntesektől a világbajnokság más és más, közösen meghatározott időszakban minimum egyszeri, 10 napos folyamatos elkötelezettséget kérünk, délelőtti vagy délutáni műszakokban!”

Vizes világbajnokság hazánkban! Örülsz neki? Kiderült a szomorú igazság, amitől nem fogsz…

Ami azonban most megtörtént már nem fér bele a pofátlanság fogalomkörébe. Szabó Tímea elmondta:

Személyesen beszélt azokkal az egészségügyi nővérekkel, akik a vizes világbajnokság ideje alatt a rendezvényen fognak dolgozni. Pontosabban a folyamat úgy történt, hogy az egészségügyi dolgozóknak az ápolóknak 160 órára kellett szabaddá tenniük magukat, ez 6-7 nap. Majd pályázatot kellett beadniuk. Erre az időre szabadságot kellett kivenniük a munkahelyükön.

Kaptak egy olyan választ, hogy a megpályázott 6 napból 1-2 napot megkaptak és a további napokon elmehetnek ÖNKÉNTESKÉNT dolgozni a rendezvényre!

Szabó Tímea elmondta, ez még nem került a közvélemény elé, de megtekinthető a videóban.

Ez lenne az, amit minden jobboldalitól meg kellene kérdezni:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy a vizes világbajnokság ideje alatt, az egyébként is szégyenteljesen alulfizetett egészségügyi dolgozók, az ápolók önkéntesként dolgozzanak?

Szabó Tímea az Egyenes beszédben Rónai Egon beszélgetőpartnere volt, tudtuk meg az atv.hu-n.

„A Párbeszéd társelnöke hozzátette: háromezer orvos és további 16 ezer egészségügyi dolgozó hiányzik az országból. Így az 550 ember elszívása miatt sokkal nagyobb veszélyben lesz a betegek ellátása a vizes vb ideje alatt – mondta Szabó Tímea.”

„A Párbeszéd politikusa szerint az ápolóknak fogalmuk sincs, hogy pontosan hova és mikorra osztották be őket a vizes vb ideje alatt, és még az sem biztos, hogy sikerül-e a rendezvény egészségügyi biztosítása.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!