Nem is jó dolog Rogán szomszédjának lenni és milliárdos megbízásokat nyerni

Hihetünk neki, ha maga Csetényi Csaba mondja ezt kissé duzzogva, hogy de ugyan miért is piszkálják, mikor a Tóni hangosan horkol és áthallik a falon meg egyébként sem locsolja rendesen a virágokat a Pasa parki luxuserkélyükön. Át is jön a szag Csabiékhoz.

Sőt.

Sohasem találkozott még kormányzati korrupcióval – azmiaz…??!! -, és soha nem kellett visszajuttatni a megbízások után pénzt az állami megbízónak.

Ezt is Csetényi Csaba nyilatkozta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A számos állami kommunikációs kampányban is részt vevő reklámügynökség vezetője, aki először vállalt televíziós szereplést azt mondta, nem szeret Rogán szomszédja lenni, mert állandóan magyarázkodnia kell, mert a média hajlamos minden egyes győzelmet, vagy vereséget ennek a tükrében bemutatni.

Az interjúban az Affiliate Network és a Network 360 nevű médiacégek tulajdonosa elmondta: nem esnek jól neki a médiában megjelenő vádak, miszerint kapcsolatrendszere miatt nyert meg milliárdos állami tendereket. Hozzátette: 17 éves kora vállalkozó, ma is egy 18 éves BMW-vel jár, a cégei építését pedig évtizedekkel ezelőtt kezdte el.

Akinek meg nincs semmije, az annyit is ér ba’meg – tesszük hozzá önkritikusan, mitiszol Csabi.

De Csabi nem érti, hogy mit nem értenek meg egyébként is mi a fenéért bántják, amikor egy keményen dolgozó kisember, meg egyébként is azok piszkálják, akik kimaradnak egy állami kampányból, ez pedig egy ősrégi vita. Meg egy ősrégi poén ugye Hofitól, hogy mi a korrupció hát amiből kihagynak.

Valahogy ez megragadhatott Csabi fejében.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!