Egyetlen kérdéssel szégyenítette meg Vujity Tvrtko a KDNP-s ifjúsági vezetőt – megmutatjuk

Kép forrása: Facebook

A Kereszténydemokraták ifjúsági tagozata, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) újabb elképzelése, hogy Soros Györgyöt megfosztaná budapesti díszpolgári címétől. A politikai szervezet elnökét Nacsa Lőrincet ebből adódóan hívták meg az ATV stúdiójába, ahol a műsorvezető, a népszerű Vujity Trvtko nagyon beégette az ifjú kereszténydemokraták elnökét. – tudtuk meg a 444.hu oldalon. 

Felolvasta az alábbi szöveget:

„Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”

… a műsorvezető feltette a kérdést, hogy tudja-e egyáltalán az elnök úr, hogy kinek a közleményéből olvasott fel, amire az ifjú kereszténydemokraták elnöke, tévesen és lekezelően azt válaszolta, hogy az egyik Soros szervezet…

Majd jött a beégés:

Trvtko diadalmasan közölte, hogy nem, hanem a FIDESZ közleményéről van szó 1992-ből,

Az alábbi videón a teljes beszélgetés megtekinthető, 5 perc 30 másodpercnél kezdődik a fent említett eset:

https://444.hu/2017/07/13/vujity-trvtko-elo-adasban-egette-agyon-az-ifju-keresztenydemokrata-nacsa-lorincet

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!