Rendkívüli bejelentés: nem, sajnos nem mondott le Orbán – még

A mai napon már előre beharangozott miniszterelnöki bejelentéstől zúgtak a médiaharangok, amit ki-ki kedve, vérmérséklete, politikai nézete és a kánikula napi hőmérséklete szerint várt – avagy sem, ami amúgy tök normális lenne egy normális országban.

Elvégre hadban – hála az égnek – nem állunk senkivel önmagunkon kívül, lopni meg már ellopták az országot, bár annak bejelentése, hogy Mészáros az utolsó fillérig civilszervezeteknek adja az elmúlt években összekuporgatott százmilliárdjait s rövidre nyírt hajjal az Amazonas őserdejébe veti magát s a hátralévő idejét a bűnbocsánat végett csak az éti csigák és a forrásvíz na meg a malária elleni védelemmel osztja meg – na az kellemes hűsítő bejelentés lett volna.

Az sem esett volna rosszul, ha Orbán konkrétan bejelenti, hogy már csak 174 forint maradt a bankbetétjében, nagyon sajnálja, de sürgősen munkát kell keresni, mert nagy a család, dolgozni kell, különben éhendöglenek – köszöni az eltelt szép éveket, de ennyi volt…

Ezzel szemben a nagy gomolygó hatásvadászatból azt az egeret sikerült megszülnie Orbánnak, hogy a Seuso-kincs néven ismert ókori római ezüstgyűjtemény újabb hét darabja kerül vissza Magyarországra, ezzel a teljes gyűjtemény itthon lesz….

„A családi ezüstnek Magyarországon a helye, kötelességünket teljesítettük, hazahoztuk” –
Közölte RENDKÍVÜLI hírként már félórával a bejelentett időpont előtt az MTI-vel Orbán.

Arról sajnos nem tett említést, hogy a családi ezüstöt a felcsúti, vagy a hatvanpusztai, esetleg a horvátországi birtokán lesz-e kegyes elásni, ha már hazahozta, hadd vigye. Legalább vehetne belőle Balog kollégájának egy MRI készüléket, hogy ne kelljen nyitott mellkassal fuvarozni a kritikus állapotban lévő félig operált betegeket.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!