Balog Zoltán milliókat alázott meg a mostani kijelentésével – fentiektől sem számíthat bocsánatra

Nehéz nem észrevenni a gondolkodást, amit a FIDESZ-es politikusok egy-egy megszólalása jellemez, az alábbi hírben is tetten érhető, hogy a FIDESZ-es politikusok már teljes hatalmi mámorban égnek és elszakadtak a realitástól. Azt gondolják magukról, hogy diktálhatnak a sajtónak. Tehát szerintük az lenne a reális, hogy ha a sajtónak tollba mondhatnák, hogy mi az amit megírhatnak és mi az amit nem és amit megírhatnak azt is megmondanák, hogy mire figyeljenek, mit emeljenek ki. És persze teljesen mindegy, hogy miről van szó, a lényeg, hogy a második kormányzati ciklusok végéhez közeledve még mindig az előző kormányokat teszik felelősség, ami aligha állhatja ki az igazság próbáját.

2017-et írunk, 7 éve narancs liget….

A 444.hu oldalán olvashatjuk, hogy Balog Zoltán az ATV-n az Egyenes beszéd című műsor vendége volt, elismerte, hogy a magyar egészségügyben nem éppen bizalmat növelő események fordulnak elő és azt is elárulta, hogy ő még sokkal több negatív hírről is tud, mint amit az újságírók megírnak.

Arról is beszélt nemrég, hogy a média álhíreket gyárt az egészségügy állapotáról és ez visszahat az egészségügy működésére.

Amikor a műsorvezető közbevetette, hogy a hírek arról az esetről szólnak, amelyeket Balog Zoltán a nem éppen bizalmat növelő eseményeknek nevezett, Balog a követkző választ adta:

Hát igen, de szólhatnának arról is, hogy ha már itt a bevezetőben említette, hogy van CT vagy nincs CT, hogy MR vagy nincs MR, hogy nem messze egy másik kórházban van, és odaszállítják a beteget. És egyébként pedig 2010 óta kétszer annyi CT és MR van Magyarországon, mint előtte volt.”

„Erre Rónai Egon felveti, hogy azt, hogy nincs CT, az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatójától tudja a sajtó, és ennek eredménye, hogy szívműtét közben kell átszállítani nyílt mellkassal pácienseket másik kórházba, hogy CT vizsgálatot tudjanak rajta végezni.
Igen, mert a másik kórházban van, ebben a kórházban pedig nincs. Korábban meg a másikban sem volt.
– mondja Balog, aki szerint nem lehet azt mondani, hogy ne tették volna meg ezen a területen azt ami szükséges, és amit meg tudtak tenni. Mint elmondta, ha kell Magyarországon 300 CT, és eddig volt 40, most meg van 80, akkor ez mégiscsak jobb helyzet, mint ami korábban volt.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!