Bayer kiadta a parancsot: Pofád befogod és nem ajvékolsz, ha zsidót bírálnak

Jó már, Zsolti..?

Netanjahunak vagy fogalma sincs, hová jön, vagy Izrael biztonságpolitikai érdekein túl egyszerűen nem érdekli őt a galut zsidósága.

Netanjahu szárnyas szavait követően gazdagon buzog az elkötelezetten kormánypárti hírharsonák hermeneutikai optimizmusa és fáradhatatlan nemzetmentő igyekezete.

Így például a Magyar Érdemrend lovagkeresztjének tulajdonosa szép, rokokósan veretes sorokban tette közzé egzegézisét, szövegértelmezésével kibontva és megvilágítva Netanjahu szavainak mélyebb értelmét.

A hatalom biztonsággal és sok pénzzel járó cirógató szeretetét szakmányban zsidózással és cigányozással megháláló, pártjának ötös számú tagkönyvét büszkén magáénak tudó szerző Netanjahu szavait ekképpen interpretálja:

„Akkor mostantól befogjátok a pofátokat! Bizony, kussoltok, és örökre kiveritek a fejetekből azt a toposzt, hogy aki történetesen zsidó, az egyszersmind bírálhatatlan is, akármekkora gazember, mert akkor jöttök ti, és elkezdtek ajvékolni, hogy itt az antiszemitizmus.

Ennek vége. Majd megszokjátok!”

Régi megállapítás, hogy a jó és tartalmas egzegézis alapja a gazdag, tartalmi és stilisztikai értékekben bővelkedő, potencialitásában sokszínű alaptextus.

Ez utóbbiért a magyar nemzet és a magyar nemzet ölén ringatózó magyar zsidóság örök hálája illeti Bibit!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!