Elmentek otthonról: Hatmilliárd nézővel számol a fideszes államtitkár

A felirat szerint Charlie, majom a családban megy. És tényleg! (kép: http://munchausenparokaja.tumblr.com )

2017.07.11. 9:20

Ennyien fogják ugyanis megnézni szerinte a vizes vb-t. Azt, amit Magyarországon rendeznek 25 helyett majdnem 200 milliárdból. Hogy egészen pontosan idézzük Szabó Tünde sportért felelős államtitkárasszonyt,

„350 ezer látogató és az összes híradást, közvetítést együttesen tekintve több mint 6 milliárd tévénéző láthat majd látványos, varázslatos képeket Magyarországról.”

Látványos és varázslatos. Csiribí-csiribá hopp eltűnik 100 milliárd közpénz. A sportállamtitkár egyébként a Világgazdaságnak nyilatkozott, vagyis a feltett kérdésekre ímmel-ámmal válaszolgatott.

Oké, lehet ezt még tetézni.

Például azzal, hogy Szabó kisasszony szerint olimpiát kell rendezni. Hiába nem akarja a nép – azt át kell nyomni. Mégpedig szerinte „Bárhogy alakul is, úgy kell terveznünk, hogy egyszer, lehetőleg minél előbb, egy olimpián is vendégül láthassuk a világot.”

Legkorábban 2036-ban nyílhat esélyünk olimpiát rendezni, de az államtitkár szerint ennél hamarabb is pályázhat a kormány. Még akkor is, ha az emberek nem akarják. De Viktoréknak megengedik már azt is, hogy háromévente pályázzanak.

Az interjúban elmondta azt is, hogy a TAO-rendszernek köszönhetően 450 milliárd forintnyi „kvázi-adópénz” áramlott a sportberuházásokba, s főleg Magyarország elsőszámú sportcsodájába; a magyar fociba.

Kedves világ! Mi ezt adtuk nektek! Már csak pár nap, és áhítattal nézheti hatmilliárd ember szerte a galaxisban és azon is túl, ahogy Viktor integet a tribünről, ami beázik egy picit ugyan, de legalább drága vót.

Ja lesz ám ünneplő tömeg is. Csupa ilyen derűs, takarodj a picsába én a zorbánkormánnyal vagyok baszdmeg típusú

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!