Puzsérban valami elkattant: tőle is alpári módon küldte el Tóth Gabit a búsba

Forrás: youtube.com

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem finomkodik, most azonban még tőle is váratlan alpárisággal állt bele Tóth Gabiba a Cinkos, aki néma című, a Magyar Nemzetben megjelenő heti kolumnájában. A kritikus a tőle megszokott, néha alpári stílusban veti az énekesnő szemére, mennyire közönségesnek tartja – írja a Blikk.

Puzsér állítólag azért akadt ki és ragadott klaviatúrát, mert Tóth Gabi kijelentette, ő gyógyítani jött a földre.

Szerinte „a Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnő (…) valójában azért jött a Földre, hogy egy idegen intelligencia a nárcizmus és a gátlástalanság kritikus mértékét tesztelje rajta. A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába.”

A kritikus szerint „Tóth Gabinak minden nyilvánosan töltött percében trendet kell diktálnia a Krisztus utáni huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik század földi prostituáltjainak, miközben félig kilógó műcsöcsökkel üvölti a mikrofonba, hogy ő ugyanaz az egyszerű, vidéki lány”.

Puzsér Róbert cikke végén még hozzáteszi, őt rendszeresen vádolják azzal, hogy negatív, megkeseredett ember, ám szerinte csak „a szemetet hívja szemétnek”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!