Úgy néz ki, KGBéla már Orbán jövendőbeli szanatóriumában pihen

A KGBélaként elhíresült jobbikos EP-képviselő, Kovács Béla kép: NOL

2017.07.04. 7:55 Frissítés: 11:20

Nemzetbiztonsági körökben köztudott, hogy az orosz titkosszolgálat a festői Abházia tengerpartján pihenteti az elvtársakat hosszú évtizedek óta. Persze csak azokat, akik megérdemlik. Lebukott, második országból származó oroszbarát politikusok, kémek, kedves vezetők, szóval ilyenek. Vegyes a banda az biztos.

Ez amolyan luxus káder-temető, ahol nem kell meghalni, lehet élvezni a szanatórium vendégszeretetét, Schmitt Pál álamfői extra-juttatásokról mondott örökérvényűje jut most eszembe;

„ami jár, az jár”

Jár bizony. A polgári nevén Kovács Béla nevű jobbikos EP-képviselő ellen már szimatolnak régóta, ugyanis felmerült, hogy kém. Hát azaz, hogy nem csak felmerült. De meg ha már kém, nem olyan menő Archer, vagy James Bond szerű kémet tessenek elképzelni, hanem egy ilyen kis izét. Ráadásul a lapok szerint a felesége is nyakig benne van. Na most KGBéla tevékenykedése mind az országnak, mind a nyugati integrációnak ártott – pláne, ha egyszer bebizonyosodik.

Szóval miért Abházia? Az oroszbarát szakadár állam különleges státusza miatt nem érvényesek a nemzetközi elfogatóparancsok, kiadatások, semmi. Júniusban már nem jelent meg, legközelebb július 19-én várják, bár nem valószínű, hogy megjelenik a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF), ahol a költségvetési csalási ügyben gyanúsítottként hallgatnák ki.

KGBéla egyébként egy szerencsétlen. Vagyis sokkal inkább egy áldozat. Az oroszok Európa politikai destabilizálását ilyen-olyan szélsőjobboldali, vagy úgynevezett „nemzeti” (muhaha) pártokon keresztül, lassú bomlasztó tevékenységeik nyomán próbálták meg elérni, (és hát végül is be is jött) de amióta miniszterelnökünk, ez az Orbán nevű beleállt, hogy egy ország kormánya olyan nyíltan oroszbarát lett, hogy az már felnőttfilmes, az orosz medve eldobta a „nemzeti” pártot, mint egy kiszívott sűrített-tejes tubust, mert már nem volt szüksége földalatti félillegál tevékenységekre, mehet nyíltan. Fullba.

Aztán mi lesz majd amikor már Orbánra se lesz szükség? Béla majd leadja a drótot, hogy kell-e vinni törülközőt. Meg, hogy jó-e a kaja.

Frissítés: A kormányzati Magyar Idők információi ezúttal is tévesek voltak – aminek be is ugrott ország-világ; Kovács Béla ma az EP épülete előtt nyomott egy Habonyárpit (Mai újságot olvasva lefotóztatta magát.) Ami késik nem múlik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!