Keressük azt a fideszest akinek a szájába lehet szarni és még meg is köszöni

2017.07.04. 12:20

Kik azok a fideszesek? Már nem arra a pár száz majomra gondolok, akik a parlamentbe járnak vegetálni. A többire. Akik állítólag azt mondják a kérdezőbiztosoknak, hogy ők azok.

Állítólag tele vagyunk fideszessel. Ezt „mérik” ugyanis az úgynevezett közvéleménykutatók. Ezt tolják a pofánkba, mi meg rezignáltan elhisszük.

Hol vagytok fideszesek?

Melyik az az állítólag másfél millióból amelyik ezt megeszi? És most nem mentség az, hogy valaki vidéki és kiszellőzött az agya a magyar ugaron. Meg az se, hogy budai és ott hagyománytiszteletből vonzódnak a tolvajokhoz.

Jelentkezzen már az a fideszes szivacsagyú tróger, akinek ez még belefér a keresztényi konzervativizmusába! Meg a fene nagy jobboldaliságába!

Mutassatok már legalább egy embert, aki nem sunnyogja el a válaszadást arra a kérdésre, hogy; Haver! Te ezekre szavaztál! Ezekkel vagy egy minőségben! Jó van ez így?!

Találkoztam már olyannal, amelyik legalább szarul érzi magát tőle. Elég felböfögni a közpénzkisgömböc nevét, és máris oda van a nagy arcuk. Sunyítanak, mert kellemetlen. Szar lehet, ha a pártod egymondatos baromságokkal veszi hülyére anyád-apád, meg téged is. Ez az a fajta amelyiknek már eljutott az agyáig, hogy szar csapatban látszik.

De hol a többi?! És milyen emberek lehetnek?!

336578 simicska geci
Kép: pengebacsi.tumblr

Te Fideszes, te! Ha a halott anyád sírját forgatják ki, helyére pedig helikopterleszállót betonoznak emlegetett felmenőd sírkövének feltört zúzalékából, hogy egy makaós kokózásból legyen hol leszállni, akkor is lapulsz majd? Körbeplakátozzák majd, hogy Soros volt, akkor azt is elhiszed, te agyhalott?! Lapulsz majd és telefonon benyögöd majd a kérdezőbiztosnak ezután is, hogy;

„biztos szavazó vagyok az ötös skálán, ötös”

Volt itt kérem ez az Arton Capital nevű éppenhogy csak fideszes kötődésű cég, ami éppenhogy csak kötődik Habony Árpádhoz, meg Rogán Tónihoz. Ez most csak a legutóbbi botrány. Állítólag kipakolták.

Mit keresett ott ennyi kézpénz? Hatszázmillió forint! Hogy lehet az, hogy éppen véletlenül most tűnik el az a szerver, amin a tranzakciók, és egyéb személyes adatok vannak? Ki a faszom visz magával egy szervert?

Mindenkiben felmerül, hogy szépen oda volt készítve a terhelő bizonyítékok mellé egy adag pénz is. És talán a szerver volt az elsődleges célpont, a talicskányi pénz pedig maga volt a fizetség?

Botrány ez, mert senki sem tudja, hogy a kilencvenes évek maffiamódszereit idéző sunyulásban mennyi közpénz tűnt el. Botrány, mert bármilyen felhatalmazás nélkül kezdtek bele EZEK egy olyan hivatalossá tett programba, amivel az is bejöhet az országunkba, akinek a pénze mocskos, ahhoz vér tapad. Botrány, mert a mocskospénzűekkel cinkoskodó fideszes atyafiak a pofánkba röhögnek, és közben kártékonykodnak tovább, és újra és újra, és minden egyes nap, amit mi 8 millióan csendben beszopunk.

És te ezek után megveszed a magyaridőket?

Talán te is kapsz a pénzekből?

És ezek után még köpködnek a bevándorlókra? A Magyar Nemzet szerint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai alapján 172 embernek intéztek EZEK letelepedési kötvényt, fejenként 19 milláért, így csak a szolgáltatási díjból 3,2 milliárdos bevételük keletkezhetett.

 

Nézz magadba, és dobd ki magad. Ha van még tököd.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!