A teljes magyar sajtót átverte a nem létező alkoholista pap

Tibi atya, a kitalált alkoholista pap figurája elképesztő egyéniséggé nőtte ki magát az elmúlt pár évben. Amolyan facebook-hofiként ostorozta minimum fésületlen stílusában hihetetlen népszerűséggel a hazai közéletet.

A rajongók egy része imádta utálni: több mint 1 millió 300 ezer követője van, és egy médiahekkjük kapcsán két hete ennyi embert akartak rádöbbenteni: foglalkozzanak fontos dolgokkal is – tudhattuk meg az ATV műsorából.

A magyar net „rózsasándora” két hete eltűnt a közösségi oldalról, ami összeesküvéselmélet-cunamit indított el.

Egyrészről természetesen a kormány kezét sejtették a dologban, mások maga Zuckenberg cenzúráját vélték biztosra tudni. Az atya mindenkiből hülyét csinált: önmaga tüntette el az oldalát, amivel gyakorlatilag a komplett magyar médiát átverte:

„Az a hír, hogy törölték az én piás, suttyó oldalamat, több közösségi interakcióval bír, mint az, hogy egy négymilliós mélyszegénységgel bíró országban Polt lánya félmilliós fizetésért dolgozik az MNB-nél Polt feleségének, hogy egy hónapig pótlóbuszok helyettesítik a napi negyedmillió utast szállító 4-6 villamost, hogy újabb úszóedzőt rúgtak ki pedofil-botrány miatt. Manapság ugyanis leginkább ezen, futballeredményeken és halálos tragédiák közvéleményre nem tartozó bulvárrészletein van kattintás. Kattintsatok már fontos, de nehezebben fogyasztható dolgokra is, b***tok meg!” – írta a blogján.

Van egy álmunk: ez az ország menthető lenne, ha Tibi atya Semjén titkos bűnbocsánatából született volna…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!