Tragikusan fiatalon halt meg a sportoló az autóbalesetben

Életét vesztette Lakatos Ádám, a kalocsai kézilabdacsapat kapusa egy Kecskeméten történt autóbalesetben – írja a Kalohirek.hu. A 27 éves kapust kiemelt népszerűség övezte a klubnál közvetlen baráti, emberi értékeiért, és nem utolsó sorban nagyszerű kapusteljesítményéért.

„A helyszíni szemle adatai szerint az 52-es számú főúton közlekedett egy Opel Meriva típusú személygépkocsival Kecskemét irányába egy 27 éves kalocsai férfi. A sofőr későn vette észre az előtte forgalmi okok miatt álló teherautót, így az ütközés elkerülése érdekében járművével áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött az ott közlekedő Volvo kamionnak” – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság.

A baleset következtében az Opel vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utast – egy 24 éves kalocsai férfit – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba további egészségügyi ellátás céljából. A helyszíni szemle során kiderült, hogy az Opel sofőrje és utasa is elmulasztotta használni a biztonsági övet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!