„Mé’ nem kapaszkodik rendesen?” – kérdezte a buszsofőr a nénit, aztán hirtelen közbeszólt a képviselő, mutatjuk, mit!

Forrás: Facebook

Egészen abszurd szituáció állt elő egy budapesti buszon, legalábbis erről tanúskodik Veres Dávid Olivér I. kerületi független képviselő Facebook-kiírása. Az ő szavait idézzük:

„Nem szoktam azzal jönni, hogy én I. kerületi képviselő vagyok. De amikor a Red Bull Air Race miatt terelt 105-ös busz sofőrjét megkérdezzük egy kedves hölggyel a Krisztina téren, hogy a Clark Adam térre, hogy lehet eljutni, majd erre közli a bottal közlekedő néninek, hogy menjen gyalog. Meg már tegnap elmondta, hogy nem megy át a busz.
Ok. A néni felszáll. Kapaszkodik egy kézzel. Másikba bot. A sofőr még beszél hozzá. Az alagut elott jobbra terelt busz kanyarodása során hiába kapaszkodik a neni nekicsapódik a műanyag térelválasztónak. Kanyarból kifelé, meg előre lendül. Utastársamnak kell megofogni. A sofőr erre a centrifugális erőről magyaráz.

„Mé’ nem kapaszkodik rendesen?”

Na, erre képviselőként megkértem, hogy beszéljen normálisan a kerület polgáraival.
Miután a néni a FERENCIEK TERÉN leszállt -nem tudom, hogy a Clarkra hogyan jut el-a buszos tovább magyaráz, hogy Ő nem BKV-s, külön cégük van és csomó jogászuk az utasok kárigénye ellen.

Na, akkor most ismét köszi István a város forgalmának megbénítását! Meg a bunkó sofőröket is.”

Tarlós úrnak sok mindent köszönhetünk, annyi bizonyos…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!