Az LMP mostanyi nyilatkozatával örökre kiírta magát a demokratikus oldal soraiból

forrás: nyugat.hu

Az LMP szerint „a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban hagyta”, hogy a szombathelyi szocialista Czeglédy Csaba folytathassa zavaros ügyeit. 

A szóvivő feltette a kérdést: a kormányzat miért hagyta, hogy Czeglédy folytathassa ezen ügyeit? Szerinte sem a Fideszt, sem az MSZP-t nem érdekli, hogy adócsaló vállalkozások működnek-e az országban. Úgy ítélte meg: most a választási kampány közeledtével indult csupán egy leszámolás.

Az LMP ezrét felszólítja a kormányt, hogy rendkívüli intézkedés keretében nyissa meg a bérgarancia-alapot a diákok számára. Az ellenzéki párt arra is választ vár Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, és az adóhatóságot felügyelő Tállai András államtitkártól: vizsgálták-e az elmúlt években Czeglédy Csaba cégeit, és milyen eredményre jutottak? Kanász-Nagy Máté úgy ítélte meg: a vállalkozó a kormányzati hatóságok hallgatólagos asszisztenciája mellett folytatta ügyeit.

forras: nepszava.hu

Lássuk az LMP mostani nyilatkozatával miért írta ki magát teljesen demokratikus oldalról.

  • Azon ellenzékiek akik nem MSZP-sek azok is pontosan átlának a szitán és látják, hogy ez egy koncepciós per.
  • Czeglédy Csaba már akkor a Fidesz ellen harcolt amikor az LMP tagjai kávéházakban okoskodtak a semmiről.
  • Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy Czeglédy milyen ügybe nyúlt bele amiért kattania kellett a karján a bilincsnek.
  • Az LMP nem tud beletörődni abba, hogy egy szűkréteg pártja fog mindig maradni, a politikai életben komoly befolyást nem fog tudni szerezni. Éppen ezért a hatalom nem is törődik velük érdemben. (csupán nevetnek rajtuk)
  • Ha Szél Bernadettet egyszer véletlen letartóztatnák mert a parlamentben kicsit hangosabban óbégat (mert kb ennyit tud) akkor biztos vagyok benne, hogy ő majd számíthat az ellenzéki oldal szolidarítására.

Itt a nagy elvi politizálosok közepette reméljük majd egy szép napon meg fogjuk tudni, hogy 2010-ben, hogy jött össze az LMP összes ajánlószelvénye egy éjszaka alatt

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!