Van az a pénz, amiért a Fidesz árulja a nemzetet – ha maradnak, te fizeted meg

Miközben a Fidesz-kormány árokba lökne – nem mellesleg uniós kötelezettség ellenére -1294 sorsüldözött menekültet, addig vastagon lelopható haszonért simán ráeresztett Magyarországon át az Unióra 13 745 akár bűnözőt, akár kalandort is – ha fizet, mehet.

Mindezt még meg is ünneplik ma a Nemzeti Bálnában.

Van is mit ünnepelni, ha Fidesz közeli offshore cégek tehettek zsebre 157 milliárd forintot a letelepedési kötvényekből, s mindezt már jövő évtől a magyar emberekkel fizettetik vissza.

Ez sokak szerint színtiszta nemzetárulás, hisz ez a 157 milliárd forint annyi, mint a magyar egészségügy másfél éves hiánya. A fideszes minisztériumok pedig épp a napokban ismerték el, hogy 32 ezer emberrel több hal meg az egészségügy mélyrepülése miatt: a Fidesznek fontosabb a lopás, mint a magyar emberek élete.

Szakács László frakcióvetető-helyettes az MSZP nevében határozottan követeli, hogy a nem Magyarországon adózó kötvényforgalmazó cégeket az adóhatóság közreműködésével azonnal számoltassák el, a pofátlanul magas haszonra pedig 75 százalékos különadót vessenek ki.

Szakács reményei szerint Botka László kormánya fel fogja számolni ezt a százmilliárdos fideszes korrupciót, amely nem csak az államkincstárnak okoz kárt, de a magyar emberek biztonságát is veszélyezteti.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!