Ha igaz amit Orbán Viktor mond akkor nagyon sok haverja fog börtönbe kerülni

Julien Warnand / MTI/EPA

„Magyarországon van a törvények hatályba lépésének világos rendje, és jogorvoslathoz is lehet fordulni.” Ezt válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök az ATV-nek Brüsszelben a „feles trükkel” átvitt plakáttörvénnyel kapcsolatban.

A településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorította az Országgyűlés a politikai reklámok kihelyezését pénteki rendkívüli ülésén. Az államfő által megfontolásra visszaküldött jogszabály módosítását 123 igen és 68 nem szavazattal fogadta el a parlament. Az ülést megelőzően azonban a törvényalkotási bizottság lehetővé tette, hogy a kétharmad helyett feles többséggel szavazza meg a T. Ház a „lex csicskaként” elhíresült plakáttörvényt.

Az uniós csúcs miatt Brüsszelben tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök az ATV Híradójának sajtótájékoztatón elmondta, „Magyarországon van a törvények hatályba lépésének egy világos rendje, az erről szóló politikai vitákat érdemes ebben a keretben értelmezni.”

Orbán Viktor szavai megihlettek minket és eljátszottunk a gondolatta mi lenne ha az Országban tényleg törvényes rend uralkodna

  • Mészáros Lőrinc a miniszterelnök első számú strómanja, biztos nem kerülhetné el a börtönt és a teljes vagyon elkobzást.
  • Rogán Antalnak felelnie kellene minden áron alul eladott ingatlanért, minden tisztázatlan piszkos ügyért
  • Egy törvénytisztelő Országban a veje nem kaphatna milliárdos állami megbízásokat.
  • Egy ilyen Országban amiről Orbán álmodik soha nem engedték volna szabadon Tarsoly Csabát

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!