Ha eddig nem is zavart a hármas metró ügye, felhúzod magad, ha elolvasod ezt…

Forrás:Facebook/Orbán Viktor

Amit a FIDESZ a hármas metróval kapcsolatban tesz az nem csak túlmegy minden határon, megmutatja az egész politikához és az országhoz való hozzáállásukat, hozzá nem értésüket. Most a világ egyik legnagyobb utazási ajánlatait összefoglaló portál a 3-as metrót úgy tünteti fel, hogy az egy szabadulós játék.

A FIDESZ viccet csinált az országból, nevetségessé tesznek bennünket, szégyent hoznak a választópolgárok fejére, ezt már nemzetközi viszonylatban is jegyzik.

Az utasoknak kellett kifeszíteni az ajtókat a hármas metró egyik felújított szerelvényén, amikor péntek reggel lerobbant.

Tíz perc várakozás után csak így tudtak kiszabadulni.

A világ egyik legnagyobb utazási ajánlatokkal foglalkozó portálján szabadulós játékként van feltüntetve a budapesti hármas metró.

 

„Azonnali hatállyal kivonatta a forgalomból mind a hat felújított metrószerelvényt pénteken a Közlekedési Hatóság – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel. Mint írták, a hatóság a meghibásodások miatt típusengedély-felülvizsgálati eljárást indított, a „tényállás” tisztázása folyamatban van, bővebb tájékoztatás ezért csak a későbbiekben adható. ”

„A felújított metrókocsik története már eleve rosszul indult: bár a főváros ragaszkodik hozzá, hogy csak felújították a régi szerelvényeket, kiderült, hogy gyakorlatilag újakat szállítottak oroszok. Tarlós István ezekre a felvetésekre azzal szokott visszavágni, hogy inkább örülni kéne, ha a felújítás áráért új szerelvényeket kaptunk. Csakhogy ha új kocsik beszerzésére ír ki pályázatot a főváros, az orosz szerelvények nem rúghattak volna labdába; azon az áron, amennyiért ezeket felújították, sokkal korszerűbb kocsikat lehetett volna vásárolni. A szerződés szerint 222 metrókocsi felújítása csaknem 220 millió euróba, azaz durván 68 milliárd forintba kerül.  ” – olvashatjuk a 168 órában.

Kivonatta a forgalomból az összes felújított orosz metrókocsit a közlekedési hatóság

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!