Elítélték az Orbán-kampányvideó főszereplőjét

2017.06.22. 8:25

Készült egy cukiskodó Fidesz kampányvideó Nyíregyházán a 2014-es választásokra, melyben annyi történik, hogy Orbán Viktor meglátogat egy helyi családot, beszélget a gyerekekkel, puszi a nagyinak, kávé, cica.

Hiába a cica – ami nagyon aranyos – de a videót nem bírod végig nézni abból ugyanis ömlik az ájtatos, tekintélyelvű genny.

A találkozó azért jöhetett létre, mert a család legidősebb fiúgyermeke írt egy levelet a miniszterelnök úrnak, hogy milyen jó is lenne találkozni, és hát az álom teljesült, tisztára mint a három kívánság.

A videóban szereplő édesapával van most a gond, ugyanis szerdán négy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A legnagyobb nyíregyházi önkormányzati cég (a NyírVV Nonprofit Kft.) első emberét, egyben a nyíregyházi polgármester jobbkezének számító Bocskai Pétert a Nyíregyházi Járásbíróság különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás és hamis magánokirat felhasználásában találta bűnösnek.

A másod- és a harmadrendű vádlottak – akik a vádirat szerint szándékos segítséget nyújtottak Bocskainak – szintén letöltendőt kaptak. – Írta a Magyar Nemzet.

cicazoom1

cicazoom2

cicazoom3
A videó részletei alapján

Az ügyészségi vádirat szerint a város vagyonát kezelő és üzemeltető NyírVV ügyvezetője is részese volt annak a bűncselekmény-sorozatnak, amely több mint 80 millió forintos kárt okozott a társaságnak.

Eszerint Bocskai egy ismerős vállalkozót bízott meg útfelújításokkal, ám a munkáknak csak egy részét sikerült elvégezni a valóságban, egy másik részét csak papíron, számlán.

Az ítélet még nem jogerős, az ügyvédek fellebbeznek, a nyíltan fideszes önkormányzati cégvezetőt érintő ítéletre a városi Fidesz is összerezdült.

Mostanában jócskán megszaporodtak a kínos, és vállalhatatlan ügyek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fideszes körökben, melyek egymás után törnek a felszínre, a földesurak, és oligarchák harcában lassan felőrlődő Kelet-Magyarországról, és az egymást feljelentgető kormánypártiakról szóló korábbi írásunkat itt elolvashatja.

Az Orbán Viktor Facebook oldaláról származó ominózus videót pedig itt megnézheti:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!