Két mondatban válaszolt a Momentum – elismerve ezzel, hogy a nyelvük Habony hátsójában evickél

Ájjájé kokkódzsámbó ájjájé

2017.06.22. 12:12 JR&BG

Visszaírt a Momentum arra a levelünkre, amit a Demján-féle magángéppel utazó Mécs Imrével kapcsolatban küldtünk nekik. Ismeretes, hogy a Momentum oszlopos tagjának, Mécs Jánosnak a testvére Habonyékkal együtt repkedett a levegőben. A kérdéseinkben kifejezetten utaltunk arra, hogy Habony Árpádot a Fidesz megpróbálja függetlennek láttatni. Arra is kíváncsiak lettünk volna, hogy Mécs Imre hasonló státuszban van-e a Momentumnál.

A momentumosok annyira lazán kezelték ezeket a kérdéseket, hogy egy olyan választ adtak, amihez nem kívánunk kommentárt fűzni, maximum annyit, hogy a cikkben háromszor szerepel Mécs Imre neve, tehát nem kevertük őt össze Mécs Jánossal:

„A kérdések már önmagukban hazugságot állítanak. Mécs Imrét összekeverni Mécs Jánossal pedig olyan, mint a Pesti Bulvárt összekeverni a minőségi újságírással. 

Üdv,
Momentum”

Srácok, ha már úgy is szerettek szerkesztőségekbe ellátogatni, tartunk szívesen nektek egy nyílt napot, s ha már nem sikerült válaszolni a kérdéseinkre, akkor talán majd személyesen megbeszélhetjük. Megértjük ugyanis, hogy baromi nehéz frappáns választ adni arra a kérdésre, hogy mit keresett Mécs Imre Habony Árpáddal egy magángépen.

Az a jelenet jutott eszünkbe a válaszotokról, amikor még az özönvíz előtt, 2006-ban az Index stábja benézett a választások éjszakáján a Munkáspárt székházába, ahol szembesültek a magas lovon ülő/álló munkáspárti csinovnyikokkal, akik nem igazán akartak kérdésekre válaszolni, majd mikor kitessékelték a stábot az épületből közben azzal fenyegetőztek, hogy legközelebb már nem is állnak szóba velük. Valahogy így:

Ilyen az, amikor valaki annyira megnyakkendősödött politikussá avanzsál egy budapesti aláírásgyűjtés után, hogy válaszolni is derogál.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!