Ma kezdődik a jubileumi Fishing on Orfű

Ma kezdődik az idén 10. születésnapját ünneplő Fishing on Orfű fesztivál, amelynek nulladik napján Lovasi András 50. szülinapi koncertjét nézhetik meg az érdeklődők.

A 10. Fishing on Orfűn fellép mások mellett a Csík zenekar, a 30Y, a Vad Fruttik, a Hiperkarma, a Halott Pénz, az Anna & the Barbies, a Punnany Massif, a Quimby és a Kiscsillag.

Az Orfű központjában lévő Muskátli udvar és a Medvehagyma Ház lesz a két központja a fesztivál külső programjainak. A Muskátli étterem mögötti udvar a fesztivál ideje alatt FOO Színházkertté változik és napi két előadással várja az érdeklődőket.

Fellép Mácsai Pál, Tenki Réka és jön a Kapa-Pepe (Mucsi Zoltán, Scherer Péter) páros is. Pénteken Katona Lászlóval, szombaton Thuróczy Szabolccsal egészül ki a duó. Fellép a L’art pour l’art Társulat és a Baltazár Színház is hoz egy üde komédiát.

A MÁV-START és a GYSEV a fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásra. A rendezvényről bővebb információ a Fishing on Orfű honlapján található.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!