Puzsér Róbert nyilvánosan oltotta Tatár Csillát volt férje miatt

Tatár Csilla és Gönczi Gábor tíz évig élt boldog? házasságban, ami három éve véget ért, azóta mindketten új életet kezdtek, és családot alapítottak.

Jelenlegi viszonyukról árulkodik, hogy egy Gönczi Gáborról szóló poszthoz, amiben azt firtatták meddig megy még el a Tények hazugságokban, volt felesége Tatár Csilla, így reagált: „Fogalmam sincs, kivel éltem együtt 10 évig…uramisten…”

Puzsér Róbert pedig ezt nem tudta szó nélkül hagyni, ez a véleménye a műsor-vezetőnőről:

,,Kedves Csilla! Ha ez alatt a tíz év alatt csak egyszer is bekapcsoltad volna a tévékészüléket, és megnézted volna a Fókusz című pöcegödörhíradó bármelyik adását, pontosan láttad volna, kivel élsz együtt: egy behízelgő, nyálkás médiahiénával, akinek egyetlen másodpercnyi gondot sem okoz a tordasi kétfejű borjú születéséről, mint hírről tudósítani a nagyérdeműt. Aki nap mint nap nyomorgók, haldoklók és öngyilkosok látványából sajtol profitábilis együttérzést a 18-49-es korcsoportban. Aki kitartó szorgalommal szoktatta át az országot a hitelesről és érdemlegesről a bulvár alávaló érvénytelenségére. Gönczi Gábor semmit sem változott, mindössze szintet lépett, és a sok éven át gyakorolt kulturális környezetszennyezést most már nemcsak a kereskedelmi értékesítés, de legalább annyira a politika szolgálatába állítja. Gönczi Gábor a kétfejű borjútól eljutott az Orbán Viktor ellen gyíkemberekkel összeesküvő Soros Györgyig. Szerves életút, konzisztens karrier.”

Bővebben:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!