Orbán totálisan, végérvényesen megőrült? Emberek közé hajtó teherautóval riogatta a rendőröket

Nem túl szerencsések azok a rendőrök, akik a közelmúltban végeztek a rendészeti iskolákban. Többségük ugyanis a határra megy, hogy őrizze a kerítést. A mai tiszthelyettesi avatáson Orbán Viktor mondott beszédet a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tett ünnepélyes esküt. Őket az MTI „határvadászoknak” nevezi, így nem kérdés, hogy hol kezdik majd meg szolgálatukat.

„Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható. Elsőként mutattuk meg azt is: nem fogjuk hagyni, hogy tömegével ültessenek a nyakunkra olyan embereket, akikről nem tudjuk, kicsodák, és milyen szándékkal érkeznek” – kezdte ünnepinek nem nevezhető beszédét a határvadászoknak Orbán, arról egyáltalán nem ejtett szót, hogy milyen szerep várhat egy rendőrre a társadalomban, vagy hogy mi a modern rendőrség dolga – írja a Népszava.

Emberek közé hajtó teherautók. Na meg a migránsok!

Orbán szerint, ha nincs határvédelem, nincs fejlődés és jólét sem, csak félelem, düh, zavarodottság és emberek közé hajtó teherautók. Ezzel a mondatával ismét tökéletesen összemosta a többgenerációs, már Európában született bevándorlók terrortámadásait a mostani menekültválsággal. Orbán a rendőrök felé is azt kommunikálja, hogy a menekülő emberek miatt hajtanak emberek közé teherautók.

Arról nem beszél, hogy azokat az embereket bélyegzi meg, akik a teherautókkal nem embereket ölnek, hanem a terroristák elől menekülve megfulladnak azokban a gyermekeikkel együtt. Ők azok, akiket már nem is a gazdasági bevándorló vagy a köznyelvben negatív töltetet kapott migráns, hanem egyenesen a terrorista, bűnöző megnevezéssel lát el a kormányzat.

Mindezt azért, hogy a Fidesz népszerűségét mások hibáztatásával, félelemkeltéssel biztosítsák be.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!