Ausztriáig vezetett, hogy ne vérezzen el: a győri kórházban órákig váratták volna

A kép csak illusztráció

Megdöbbentő Facebook-bejegyzésre lettünk figyelmesek, amely jól mutatja a mai forráshiányos, elhanyagolt magyar egészségügy helyzetét.

„Ma délután történt Győrben, egy üveglap élével a lábamra esett és 2 lábujjamat majdnem levágta! Azonnal rohantam a győri baleseti sebészetre, hogy varrják vissza, 2 törölköző ázott át út közben! A lényeg a sürgősségire beérve azt mondták, hogy körülbelül 10 ember van előttem várnom kell minimum 1,5 órát! Osztottam szoroztam mondom a másfél óra az 2 lesz addig „elvérzek”! Felkeltem az ágyból beültem a kocsiba és elindultam Bécsbe ahol lakom gondoltam útközben találok egy kórházat igazából inkább azon agyaltam, hogy csak érjek át a határon természetesen minden kötés átázott!

Bruck an der Leitháig eljutottam ott találtam egy kisebb mentő állomást berohantam a mentős ahogy meglátta a lábam mentőautóba rakott és elvittek az első kórházig ahol azonnal megműtöttek! Jobban jöttem ki időben, hogy elindultam és egy másik országban fordultam orvoshoz mint ha otthon maradtam volna és megvártam volna az ellátást! Ebből mindenki azt von le amit szeretne…

Nem azért raktam ki, hogy azzal menőzzek, hogy Terminator vagyok mert így elindultam! Azért osztottam meg, hogy mindenki gondolkodjon kicsit… Azért érdekelne, hogy azok az emberek akik Győrben vagy bármely másik magyar városban élnek és segítségre szorulnak azokkal mi lesz!? Egy szerencsém volt csak, hogy automata autóm van! :)”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!