A HírTv szerint „Rogános” helikopterrel lógott ki Habony Ferihegyről

Az Index írta meg a Hír Tv-re hivatkozva, hogy minden valószínűség szerint a Rogán Antalt is reptető cég tulajdonában lévő helikopterrel „tűnt” el Habony Árpád a ferihegyi repülőtérről azután, hogy egy magángéppel landolt.

Senki nem látta kijönni Habonyt a reptérről így minden valószínűség szerint igaz lehet, hogy Árpink valóban igénybe vette a Flycoop Kft. szolgáltatásait, hogy észrevétlenül eltűnhessen a terminálból.

hirtv

A képen a FlyCoop helikopterei. Jobbra a HA-FLY, amely Rogán Antalt fuvarozta, balról a harmadik az a Robinson, amely Habony leszállását követően Ferihegyen járt.

A mai napig nem tudjuk miből él valójában Habony, de ahogy azt Rogán Antal elmondta, egy ilyen helikopteres utazás nem is olyan drága, úgyhogy szinte mindegy, mert nyilvánvalóan ez nem irritálhatja azokat, akik havi 47.000-ből kénytelenek megélni.

A HírTv levadászott valahonnan egy hangfelvételt is, amelyen a gép pilótája azt mondja, hogy még soha nem volt Ferihegyen, csak indulás előtt szóltak neki, hogy sürgősen oda kell mennie. Habonynak valószínűleg megsúghatták, hogy újságírók várják a kijáratnál, így jobbnak látta „csendben” lelépni.

Az a helyzet, hogy ezek az „urak” teljesen elveszették a kapcsolatot az ország népével. Semmibe vesznek minket és boldogan élik a milliárdosok luxuséletét. Azt is leszarják, ha kiderül. Rogán azzal védekezett amikor szembesítették nyilvánvaló hazugságával, hogy este már nem hazudott és mindent nyilvánosságra hozott. Ezek szerint délben még lehet hazudni büntetlenül, ha estére megszervezzük a hátteret és kiállhatunk egy új mesével.

Tudják mit mondott egy „vérfideszes” barátom erre a sztorira? Nem?

„Kit érdekel, hogy helikopterrel jár. Megdolgozott érte. Az Ország soha nem látott fejlődési pályán van. Még szép, hogy nem charterrel mennek, meg taxival” 

Fenntartom, hogy Orbánnak nem pártja van, hanem egyháza. Ide hittérítők kellenek és keresztesek, mert a botrányos tényekkel és a valóság kommunikálásával sehova nem jutunk ezekkel a hívőkkel.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!