Bedurcizott a TV2 – egy ovishoz is dedós reakciót küldtek Gálvölgyi versmondására

Fotó: Kallos Bea / MTI

Korábban lehoztunk egy cikket, amelyben bemutattuk azt a videót, amelyben Gálvölgyi János a TV2 szalagcímei alapján összeállított verset szavalja. Akinek van humorérzéke, nevetett rajta, akinek nincs, megsértődött. A TV2 az utóbbi kategóriába tartozik.

Úgy döntött a csatorna, hogy levelet küld a Pesti Bulvár szerkesztőségének, amiért lehoztuk a Gálvölgyi videót. Levelükben nem is a Kossuth-díjas színművészt, hanem a vers összeállítóját, Kolozs Rolandot szapulták.

„Tisztelt szerkesztőség,

A „Gálvölgyi a legzseniálisabb módon csinált hülyét a Tv2 Tényekből + videó” című cikkükhöz a TV2 az alábbi megszólalást küldi. Kérnénk a reakciónkat közölni.

„Nagyon köszönjük ezt a kiváló reklámot Reset.hu újságírójának. A szerző vélhetően maga is régóta megszállott rajongója a TV2 Tények című műsorának, a címadó anyag ugyanis egy 2014-es adás terméke volt. Kolozs Roland egyébként maga is kiváló címeket tud faragni. Egy 2015-ös anyagának például a „Több milliárdnyian haltak meg, de megérte” címet adta. Egy biztos, figyelemfelkeltő, ezzel mi sem tudunk versenyezni!”

Köszönettel,
FÜRST-BORSOS ÁDÁM
kommunikációs menedzser”

Ha ez nekik jó, mi szívesen közöljük a reakciót, és mivel Fürst-Borsos úr a kommunikációs menedzser, biztosan tudja, hogy jól jön ki majd a TV2 ebből a közlésből. Mindenesetre ha egy kommentárt hozzáfűzhetünk:

A szalagcímeitek akkor is szánalmasak, és ti vagytok a buták, nem is a Gálvölgyi, bebeeeee 😛 😛 😛

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!