Sokkoló fideszes botrány Pápán: a város szállodájának oldalát egyszerűen átnevezték Fidesz-re

Fotó: ungertamas.hu

A pofátlanság az egyetlen olyan dolog, aminek tényleg nincs határa. A világegyetemről ezt még csak sejteni lehet. Pápán a Fidesz olyasmit tett, ami bármelyik önkényuralmi rendszert meghazudtolná. Akartak maguknak egy nagy Facebook-oldalt, ezért a részben önkormányzati forrásból finanszírozott pápai Kóter Turistaszálló Facebook-oldalát egyszerűen átnevezték “Fidesz pápai csoport” névre. A kivitelező azonban nem tudta, hogy ezzel könnyen le is bukhat, hiszen a Facebook értesítéseket küld a módosításokról.

Először megláttuk ezt:

Néztünk egy nagyot, és fel is mentünk a Facebook-oldalra, ami percekkel ezelőtt még a pápai Kóteré volt, mostanra azonban “fideszcsoport” linken érhető el. Az oldalon azonban még látszanak az előző beállítások, többek között a telefonszám és az oldal típusa is.

Ezen a fotón látható, hogy egy perccel ezelőtt módosult a borítókép, de jobboldalon még “turistaszállóként” szerepel az oldal.

A jobboldalon felvillanó telefonszám pedig a turistaszállón is megjelölt mobil.

A Google egy egyszerű kereséssel elő is hozza, hogy kihez tartozik.

-“A Kóter Turistaszálló olyan szegmenset képvisel a pápai vendéglátásban, ami mással nem helyettesíthető és ezt a szálláshely iránti érdeklődés is igazolja. Megnyitása óta közel négyezer vendég, megközelítőleg tízezer vendégéjszakát töltött el itt. Ez azt jelenti, hogy a vendégforgalmi adatok alapján a városban a harmadik helyen áll a szálláshelyek között” – mondta el Dr. Áldozó Tamás, Pápa fideszes polgármestere a Kóterről még 2014-ben.

Elküldtük a kérdéseinket a Kóternek is a Fidesz pápai csoportjának is:

 

– Nemrégiben átnevezték a Pápai Kóter turistaszálló Facebook-oldalát Pápai Fidesz Csoport névre. Milyen megfontolásból tették ezt, és hogy fértek hozzá a turistaszálló oldalához?

– Milyen jogon nevez át egy politikai párt a saját nevére olyan szállodát, amely részben önkormányzati forrásból működik?

– Ki döntött az átnevezésről, illetve ki tudott erről a Kóter, illetve a Fidesz részéről?

Amint válaszolnak, új cikkben jelentkezünk.

 


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata