Lecsapott a Polt banda. „Folytatódik a megtorlás”. Gőgös nem szart be

Forrás: Népszava

A NAV őrizetbe vette Dr. Czeglédy Csaba ügyvédet. Czeglédy szombathelyi irodáját kedden ügyész jelenlétében feltörték, majd rendőrök jelenlétében házkutatást tartottak. A politikus-ügyvédet a rendőrök akkor még nem tudták elérni, később azonban megtalálták és társaival együtt a szegedi NAV épületébe vitték kihallgatásra, ahol őrizetbe vették őket.

Czeglédy Csaba képviselte az elmúlt hetekben is Botka Lászlót az általa indított – és javarészt megnyert – sajtó-helyreigazítási perekben. Korábban ő volt az akkor MSZP-elnök Mesterházy Attila jogi képviselője, ahogyan a szintén szocialista Nyakó Istváné is a választási irodánál felvonuló, az MSZP népszavazási kezdeményezésének beadását akadályozó kopaszok elleni ügyében is. – írja a 24.hu

Gőgös Zoltán Facebook bejegyzésben írt az ügyről: „Folytatódik a megtorlás. ez a Putyin tanítvány nem tréfál. Nemrég írtam, hogy miután már mindent ellopott, Orbán a fizikai létünk megsemmisítésére törekszik. A Csabának csupán az a bűne, hogy rengeteg borsot tört a Fidesz orra alá. (Legutóbb sorra nyerte a lakáj médiával szemben a pereket, és minő véletlen, hogy egy milliárdos mutyit akart leleplezni Szombathelyen) Mert ha nem így van, egy 2011-ben indított nyomozásban, amiben mindig mindenben kiszolgálták a nyomozókat, vajon miért 6 év után, jött le az ideje a gyanúsításnak, akkor, amikor már 5 éve semmi konkrét tevékenységet nem végzett a cégben?
Igaz a Tátraiék után már semmin nem csodálkozunk. Ha azt gondolják ezek a senkiházik, hogy ettől beijedünk, nagyon tévednek.”

Az azért az vérlázító, hogy az evidens bűncselekményeknél valamiért nem történnek hasonló dolgok. Azoknál a politikusoknál, akik nyilvánvalóan közpénzen vagy lopott pénzen gazdagodnak, főleg ha fideszesek, még véletlenül sem jelenik meg egyetlen árva „Poltkatona” sem.

A hírek szerint Rogán et. több tucat ingatlant adott el jóval a piaci ár alatt. A nyomozást megszüntették. Orbán Viktornak nyilvánvalóan nem 750000 Forintja van – ahogy az a vagyonnyilatkozatában áll.  Az ügyészségen senkit nem érdekelt, hogy ha mégis ilyen csóró szegény, a kislánya miből tanulhatott 10 milliós tandíjjal. Aztán ott vannak az állami földek műkörmös nyertesei. Nyilván nem volt korrupció. Fel sem vetődött, hogy esetleg vezetőszáron lássuk Habony Árpádot, akiről a mai napig nem tudjuk miből él.

Az ellenzék és az újságírók ellen viszont nagyon keményen lépnek fel. 4 tucat ügyből mindössze 3 esetben lett elmarasztaló ítélet, de sikeresen bevésődött az agyakba, hogy a baloldal korrupt. A Nokiás dobozról kiderült, hogy kamu, Hunvaldot felmentették a fő vád alól, Molnár Gyula ügyében is felmentő ítélet született és Juhász Ferencet sem találták bűnösnek. Azoknál a szavazóknál viszont, akik hinni akarnak az említettek bűnösségében, végtelen egyszerű a képlet: „ROGÁN NEM LEHET BŰNÖZŐ MERT AKKOR ELVITTE VOLNA A RENDŐRSÉG MINT SIMONT MEG AZ MSZPSEKET !

Na erre kössenek gombot!  Ezt komolyan gondolják ott, ahol az M1, a DUNA ÉS KOSSUTH RÁDIÓ a sláger. Írhatunk mi bármit. Sajnos csak magunkat erősítjük vele. Ezeken a vidékeken a kutya nem kíváncsi az igazságra. Szeretik, hogy annyit tudnak a világról, amennyit az M1 mond. Sokkal egyszerűbb, mint elolvasni a Híreket.

forrás: 24.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!