Nincs lejjebb: Belenyúlt a Fidesz a rászorulóknak szánt EU-s segélycsomagba

Fotó: Balázs Attila / MTI

2017.06.14. 10:15

Fideszes főemberek osztogatták a rászorulóknak azt az élelmiszerekből álló segélycsomagot, amit az úgynevezett Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) keretében három megyében, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplénben kapnak majd havonta a háromévesnél fiatalabb gyermeket nevelő, hátrányos helyzetű családok.

A csomagban főleg bébiételt, csemegekukorica-konzervet, sárgaborsót, étolajat, rizst, lisztet, tarhonyát és tartós tejet találhatnak a rászorulók.

A program körül korábban már nagy botrányt robbantott ki a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, mivel a milliárdos segítség már megérkezett Brüsszelből, azt a Fidesz évek óta nem engedte át a rászorulóknak.

D ATI20170613010 focuspoint 926x504
Fotó: Balázs Attila / MTI

Ma Czibere Károly szociális államtitkár végre átadta az első csomagot Vásárosnaményban, de biztos, ami biztos a dobozra a szokásos kormányzati gyűlöletdizájn stílusában még becsomagolták, ja és ráírták, hogy:

„Ezt a csomagot Magyarország kormánya juttatta el önhöz és családjához”

Abban nem hazudnak, hogy valóban fideszesek fogják átadni a fotósok előtt, (na persze ki más) de az EU, mint finanszírozó véletlenül se került rá.

Olyan ez, mintha egy születésnapra lennénk hivatalosak, és mivel nem vittünk ajándékot ezért valakiét ellopjuk, a csomagolást kicsit átszerkesztjük, és ráírjuk a nevünket, majd széles, zsíros vigyorral átadjuk az ünnepeltnek, akit egyébként le se szarunk.

Az ajándék eredeti vásárlója meg majd vakargathatja a fejét, hogy hová lett a csomag?

Na, milyen ember az olyan, aki ilyet csinál? Egy szar.

AZ MTI / Magyar Nemzet nyomán

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!