Friss: kiszivárgott egy húsba maróan kínos lista Orbán ügyleteiről

APU MEGVESZI - a kép alapja innen: Reviczky Zsolt / Népszabadság

2017.06.14. 13:15

Orbán Viktor miniszterelnök a Roszatom vezetőivel egyeztetett szerda délelőtt az Országházban – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Havasi Bertalan közölte, a tanácskozáson a felek áttekintették a paksi beruházás állását és egyeztettek a következő időszakban elvégzendő munkáról. – írta az MTI. De persze csak a lényeget hagyta ki, tehát azt,

hogy mit vetet meg a Roszatommal Orbán?

A kérdés jogos, mivel idén áprilisban robbantotta a hírt Simicska Lajos, Orbán előző mészároslőrince, hogy Orbán arra számított, hogy a Paks 2-re szerződött orosz atomenergiai cég, a Roszatom majd megveszi neki az RTL-t, s bár az nem jött össze, számos más dolog van még az országban, amit megvehetnek neki, hatalmának és rendszerének bebetonozása érdekében, és természetesen a magyar-szovjet barátság zálogául, ha értik… Zálog.

#Apuveddmeg!

Kezdjük a listát azzal, ami adja magát, hiszen Vlagyimir még nem vette meg Viktornak, így az első helyen álljon az:

  1. RTL Klub / RTL csoport

A magyar médiapiac legnagyobb és legsikeresebb szereplője, a kereskedelmitévé-háború abszolút nyertese, ami akkor is profitot tud termelni, ha nem kap állami hirdetéseket, és még csak olyan hülyeségeket sem ír le a híradóiban, mint a legendássá vált „túlélték, mégis meghaltak”.

Műsorait nem fideszes csinovnyikok szerkesztik, ezért kénytelenek a piacról élni, ami működik is, ráadásul emlegetett híradója a Fidesz számára nagyon kellemetlen, mert kritikusan, és egészen objektíven képes beszámolni a hírekről, és bizony ott nem kerüli el senkinek a figyelmét a korrupció, Mészáros Lőrinc, vagy egyéb kormányzati igazságtalanság. Ja és nézik is a népek.

rtl lázár
kép: internet

 

Mit kellene akkor megvenni? – Elsősorban olyan nagyvállalatot, amely nem magyar tulajdonban áll, vagy ha magyar tulajdonban áll, akkor meg azért, mert nem „baráti” a tulajdonos. Ezek nagy befolyással bíró vállalatok, melyek esetleg Orbán hatalmának kiterjesztésének útjában állnak, (már ha maradt még ilyen) legyen az építőipar, média, turizmus, bármi. Szóval ezen a logikán elindulva a lista második helyén:

2. A telefon- és internetszolgáltatók

A hatalom teljes bebiztosításához az emberek agyába kell férkőznie a kormányzatnak. Mivel ezt már önként és dalolva megtettük azzal, hogy napi 20 órán át nyomkodjuk az okostelefonunkat, és kiposztoljuk a magánvéleménynek szánt gondolatainkat egy közösségi oldalra, ahol azt legalább kétmillió magyar is láthatja, így már nincs szükség titkos laboratóriumokra, ahol Mikola István egy mikrocsipet ültet minden egyes magyar ember homloklebenyébe. Elég megvenni egy mobilszolgáltatót, és valahogy ellenőrizni a hívásokat, meg mindenkinek a Facebookját sőt, rajtaütésszerűen belenyúlni úgy a felhasználói fiókokba, hogy néha felvillanjon egy-egy kormányzati üzenet.

messenger kormányzat
Random kormányzati üzenet segítené éberségünk megőrzését – itt például a Messengeren

3. Internet

Ne is szarakodjunk szolgáltatókkal! Majd megveszi inkább az internetet. És az lesz a neve, hogy Nemzeti Együttműködés vagy Centrális Erőtér. És az új Facebook meg meg az lesz, hogy Viktorkontakte.

Menjünk tovább. Szakértőink szerint ha így folytatódik a magyarországi elvándorlás előbb-utóbb olyan méreteket fog ölteni, hogy végül nem marad már senki az országban, csak egy nagyjából egymillió fős állami alkalmazotti, valamint egy kb 3-4 ezer főt számláló nemzeti dohányboltos réteg, de rövid időn belül ők is kiutaznak spanyolba narancsozni, így valószínűleg még 2030 előtt Orbán egy magányos diktátor marad, itt az üres országban. Ezt elkerülendő, szakértőink szerint értelmes lépés lenne megvásárolni…

4. …több légitársaságot és magyar repülőteret,

ezután monopol helyzetbe hozni ezt a Kajmán szigetekre bejegyzett „100% -ban magyar tulajdonú légitársaságot” és légikikötőt, nehogy bárki elrepülhessen Lutonba, vagy Londonba. Ha mégis sikerülne meglógnia millióknak, akkor sincs baj, ugyanis a majdani magányos diktátor világszenzáció lesz, és az őt meglátogatni kívánó turisták millióit is a kormányközeli légitársaság szállíthatja – jó pénzért.

Mivel gyakorlatilag a magyar sajtószabadság már megszűnt, és a mérvadó megyei lapokat, fontosabb internetes portálokat, és újságokat megvásárolták, vagy bedöntötték, meg amúgy is övék lesz az internet, igazából nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, hogy Orbán hatalmának még szélesebb körű kiterjesztésének útjában áll-e bármilyen sajtótermék, ezért közeli, de mégis más területen kell bevásárolni.

5. Papíripar

Hát mennyire magától értetődő ez? Milliárdok mennek el kormányzati propaganda kinyomtatására és kiplakátolására, ahelyett, hogy már eleve minden borítékon, A4-es, vagy A3-as lapon, iskolai füzeteken, szalvétán, bélyegen, gyásztáviraton, vasúti menetrenden, vagy IKEÁS bútorok kartoncsomagolásán rajta lenne a kormányzati üzenet.

Harmonia vonalas fuzet A4 81 32
Célzott üzenetek a kisiskolások számára

6. Gyerekek

Mivel amúgy is nagy gond a népességfogyás, szakértőink szerint érdemes lenne elgondolkodnia Orbánnak egy unortodox módszeren is. Nagy befektetést igényel, és mégis kis megtérüléssel jár a párokat gyermeknemzésre buzdítani, a GYES és GYED sok értékes munkaórát vesz el amúgy is, ráadásul hiába töri magát pártunk és kormányunk, valahogy csak nem akar szülni a magyar. Ezért megfontolandó, hogy már nem a „tervezési fázisban” lévő, hanem kész, hús-vér gyerekeket vásároljon a kormány, kezdetben mondjuk olyan 40 ezret, (maximum 3 éveseket) természetesen plusz egy vételi opcióval egy későbbi ajánlattétel idejére. Az EU-s társfinanszírozás lehetővé tenné, hogy csak minden tizedik gyerekért kelljen ténylegesen fizetnünk, a többi kilenc Brüsszel pénzén jönne. Persze a faji hovatartozásukat később is ráér eldönteni, a megvásárolt gyerekek kormányzati nevelőprogramokban vesznek majd részt így később akár katonák is lehetnek, még 12 éves koruk előtt, sőt a demográfiai katasztrófát is megakadályozhatná, és bebetonozna sok tízezer szavazatot is.

S végül utolsónak;

7. Egy érzelemdús, de nem annyira népszerű ellenfelet

akivel lehet riogatni, és aki beleáll abba, ha utálják, és aki elmerül – ha kell homlokig – mindenben. Utána amihez hozzáérne, az meg OLYAN lenne. Ezért nem akarná nagyon senki, hogy OLYAN legyen. És akkor maradna ez marhulás, ami megy. Na ez tényleg jó ötlet lenne szakértőink szerint, mert így hosszú évtizedekre garantálható a miniszterelnökúr hatalma.

Figyelem! Listánk egy vicc természetesen, nem hiszünk a diktatúrákban, meg az emberkereskedelemben, és nem is feltételeznénk egyébként sem, hogy Orbán Viktor és vezető Fideszes politikusok az orosz Roszatom vezetőivel arról tárgyalnának, hogy mit vegyenek meg a miniszterelnöknek, mert az már nem lenne demokratához méltó, és mi még véletlenül sem feltételezzük, hogy Orbán ne lenne demokrata – erre ugyanis nem áll rendelkezésünkre semmilyen bizonyíték.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!