Durván a falhoz szegezték Fekete-Győr Andrást – a Momentumról ilyet még nem írtak!

Kedves Fekete-Győr András!

Miközben olvastam a veled készített „Az MSZP-t a Fidesz pénzeli.” interjút, egyre jobban éreztem, hogy rohadtul büdös ez az egész sztori. Mit szólnál egy ilyen interjú címhez? „Komjáthi Imre: A Momentumot a Fidesz pénzeli.”

Mindjárt ki is fejtem, miért gondolom ezt. Februárban írtam nektek egy levelet,amelyet azzal nyitottam, hogy az egyik szemem nevet. Nevet, mert mind a hat gyermekemet arra nevelem, hogy ne tűrjék szó nélkül az igazságtalanságot. Példát mutatok számukra, hogyan álljanak ki nem csak a saját, de mások sorsáért is.

Éppen ezért örülök, amikor fiatalok úgy döntenek, hogy saját kezükbe veszik a jövőjük alakítását. A másik szemem sír,mert minden aggodalmam beigazolódott. Nem Ti vagytok az elsők a politikában, amiket elvarázsolt a hirtelen jött népszerűség és az ezzel járó médiafigyelem. A siker megrészegíti a rutinosabb politikusokat is.

Sajnos sokszor hallottam a saját „mindentudásuktól” elszállt, ezért lekezelővé és pökhendivé vált percemberkék kinyilatkoztatásait. Azt gondoltam, hogy valóban fontosnak tartjátok a vidék sorsát, de nem tudjátok hol is van és milyen is az igazi vidék. Azt mondtátok, hogy az ellenzék ki sem merészkedik a Nagykörúton kívülre. András!

András kettőnk között van egy nagy különbség. Te be tudod mutatni a fizetési papírodat, hogy miből élsz? Én meg tudom neked mutatni, hogy hol dolgozok és miből élek. A nyilatkozataid alapján ez te nem tudod magadról elmondani

A borsodi melós-kocsmák dühös közössége között. Hittem, hogy valóban kíváncsiak vagytok a vidék gondjaira bajaira, ezért azt kértem, hogy legyen bátorságotok kimerészkedni a nagyvárosok viszonylagos biztonságából! Gyertek el Hunniába! Nézzétek végig a magára hagyott, kisemmizett tájon! Szagoljatok bele a levegőbe!

Azt kértétek, hogy legyünk türelemmel,mert párttá is kell alakulnotok és programot is kell írnotok. Ezt „nehezíti”, hogy tagjaitok jó része amúgy dolgozik napi 8 órában, vagy éppen tanul. Azt gondoltam kapva kaptok lehetőségen, hogy a Közmunkás Szakszervezet társelnöke hívott Titeket vidékre,azokba az isten háta mögötti kis falvakba, ahová kísérő nélkül nem igazán merészkedik egy olyan jól fésült, polgári, konzervatív családból származó csávó, mint te vagy. András! Azt gondolom, hogy igazából tojtok ti egy nagyot a „Nagykörúton kívüli ellenzékre”, tesztek ti a három „H”-s falvak népére. Valójában az 5%-ra gyúrtok, hogy aztán a Kedves Vezető szalonellenzéke lehessetek.

Szóval, miközben olvastam a veled készített „Az MSZP-t a Fidesz pénzeli.” interjút, egyre inkább éreztem, hogy rohadtul büdös ez az egész. Mert Gyurcsány Citrom-díjas alakítása óta tudjuk, hogy működnek ezek a beszéltem valakikkel, valahol, valamiről. Erről a fajta „kommunikációról” bizony messziről bűzlik Habony mester Cocain Chanel parmümje. Egy szónak is száz a vége.

Az Olimpia bukott ügyének kapcsán ügyesen kihúztátok a Fideszt a fekáliából, csak közben rátok is freccsent belőle nem is kevés. Rendszert akartok váltani a „Nagykörúton kívüli ellenzék nélkül”? Ahhoz még nekünk is lesz néhány szavunk.

Komjáthi Imre
ellenzéki, aki nem a megtakarításaiból él,
neveli a gyermekeit és politizál

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!