Ami jó volt a Rogán üldözte kommunista úttörőknek, az jó lesz Hosszú Katinkának is

De most komolyan, ez az ország sosem lesz másmilyen csak ilyen lábszagúan korrupt és opportunista megalkuvó, mohón gyáva..?

Legalábbis az a része, amelyik a felső egy-két ezer hatalmi pozíciójában éli le az élete egy részét vagy egészét – míg hagyja a hatalom s fel nem falja.

Tisztára mint az Andrássy út 60, ahova először a csendőrök, aztán a nyilasok, aztán a kommunisták, aztán Schmidt Mária – a ilyen lesz Csillebérc is és annyira magyar ez az egész sztori, amennyire amerikai a Tushump.

Április elsején még azon szellemeskedett Hosszú Katinka és amerikai férje, hogy beköltöztek a parlamentbe, hehe, nem is igaz. Pedig dehogynem. Még ha nem is úgy, de szinte.

Hosszú pereskedés végére került pont egy titokzatos összeggel megfejelve az állam és a Csillebérci ex-úttörőtábort kezelő..?, tulajdonló..? – kideríthetetlen funkcióval bíró Rácz Péter között.

A 24.hu értesülése szerint az állam felhagy a pereskedéssel, és inkább fizet Rácz Péternek, az Magyar Úttörőszövetség egykori elnökének, hogy őszre ténylegesen visszaszerezhesse a csillebérci tábort. Az első Orbán-kormány idején, csaknem két évtizede indult rendőrségi, ügyészségi vizsgálatok, majd bírósági eljárások hétfőn peren kívüli egyezséggel értek véget.

A méregdrága ingatlan random tulajdonlását a hírek szerint azért karolja fel az állam, hogy a vizes vb utáni remélt sikermámorban megkezdhesse működését a területen Hosszú Katinkáék úszóakadémiája – véli a lap. Rácz sajtóérdeklődésre nem volt hajlandó elárulni, hogy mekkora összegért adta be a derekát – s bár közpénzről van szó, a különös ügyletről a Nemzeti Vagyonkezelő is hallgat.

A terület s a története annak idején magának Rogán Antalnak, még mint fidelitasos funkcionáriusnak volt demonstrációs terepe, mellyel hatékonyan szemléltette, hogy miként lopnak-csalnak-hazudnak a korábban az állampárthoz és a KISZ-hez köthető emberek – bár ez utóbbihoz magát is sorolhatta volna több kormánypárti kollégájával együtt.

Most viszont a fél margitszigetnyi terület jó lesz nekik is.

Előre pajtások.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!