A tagdíjakból(??) párttá szaladt Momentum bedurvult – Fidesz-pénzelt MSZP-ről beszélnek

Az MSZP bizonyítékokat követel Fekete-Győr Andrástól.

A 24.hu tudósítása szerint Fekete-Győr András egy tegnapi fórum után kijelentette, hogy „tudják, hogy vannak olyan pártok, amelyek a kormány zsebéből élnek. Ilyen az MSZP is. Bennük nem lehet megbízni, velük nem lehet összefogni” – fogalmazott az ifjú titán.

Bár a Momentum elnöke elismerte, hogy előfordulhat olyan helyzet, hogy koalíció-kényszer lép fel, de hozzátette: nincs felhatalmazva arra, hogy erről beszéljen. Viszont „saját magukat köpnék szembe, ha koalícióra lépnének az MSZP-vel vagy a Jobbikkal”.

A jelen állás szerint minden szerénység nélkül azzal foglalkoznak, hogy jövőre eggyel több szavaztuk legyen, mint a Fidesznek. Fekete-Győr szerint erre megvan az esély főleg, ha őszre átlépik a lélektani 10 százalékos támogatottságot. Ha így lesz, elérhető közelségbe kerül a kormányváltás – jelentette ki a Momentum elnöke.

Az MSZP bizonyítékokat követel a több mint durva kirohanásért Fekete-Győr Andrástól. A párt országgyűlési képviselője, Harangozó Tamás ma arról beszélt, hogy a szocialisták sem foglalkoztak korábban azokkal a vádakkal, amelyek a Momentum megalakulása körüli fideszes bábáskodásról szóltak.

„A Momentum súlyos vádakkal illette az MSZP-t. Arra kérjük az elnök urat, hogy ha van bármilyen bizonyítéka, akkor álljon ki vele, ha nincs, akkor viszont nyilvánosan kérjen bocsánatot. Bizonyítékok nélkül ilyen állításokat megfogalmazni semmi értelme azon kívül, hogy a Fidesz politikai szekerét tolják” – reagált a vádakra Harangozó Tamás.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!