Itt a vérlázító lista a konzultáció áráról! Ettől tuti elszáll az agya

4,2 milliárd forint közpénzt költött konzultációs propagandára a kormány!!! -írja cikkében a kreatív online

Az Átlátszó kérte ki az adatokat és nem elég, hogy akadékoskodtak, még fizetniük is kellett azért, hogy tájékoztathassák a nyilvánosságot.

 A kormány március végén jelentette be, hogy nemzeti konzultációt indít, ezután jelentek meg országszerte az „Állítsuk meg Brüsszelt!” feliratú plakátok. Az Átlátszó.hu május 3-án közadatigénylésben kérte ki a Miniszterelnöki Kabinetirodától a márciusi és áprilisi reklámköltéseik adatait.

 

A kormány végül 25 408 forint költségtérítésért cserében adta ki a közpénzről szóló adatokat. Ebből kiderül, hogy a kormány összesen 4,24 milliárdot költött ebben az időszakban a nemzeti konzultáció reklámjaira. 2 milliárd újsághirdetésekre, közel 1 milliárd pedig tévéreklámokra ment el.

Az Átlátszó hamarosan bemutatja a részletes médiaterveket is, amikből látszik, hogy melyik újság, tv, rádió, közterületi hirdetésekkel foglalkozó cég mennyit kapott az állami reklámpénzből.

Azóta elindult a konzultációt megköszönő új plakátkampány is, a hirdetéseken a „Magyarország erős és büszke ország” feliratokkal.

atlatszo

Erre nem tudunk mit mondani! Elképesztő!

 

forrás: kreativ.hu / atlatszo.hu  köszönjük szépen!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!