Dzsudzsi! Szólj a többieknek, és irány a pénztár! – visszakövetelik a magyar válogatottól a fizetésüket

Dzsudzsi! Szólj a többieknek, és irány a pénztár! Tudjátok, én még emlékszem a parasznyai „fociakadémia gladiátoraira, a varbói „aréna” aranylábúira.

Azoknak a fiúknak nem volt sztár-edzőjük, csúcs szuper gyúrójukAzok a srácok nem fűtött gyepen edzettek. Azok a focisták (PÉKEK,ÁCSOK,BÁNYÁSZOK,VASIPARI MELÓSOK) nem rohangásztak- így összetörni sem tudtak- százmilliós verdákkal. Több tízmilliós fizetést sem kaptak.

Mégis nagyon tudták azt amiért, kimentek a pályára és nagyon tudták azt, amiért mi kimentünk a pályaszélére. A mi fiaink voltak, akik hittel és szívvel álltak ki minden meccsre. Tudták, ha nyernek, akkor sem lesz zsíros prémium és „gólpénz”, de a falu összes kocsmájában megvendégelik őket, a falu összes csaj elolvad tőlük.

Azt is tudták, hogy ha veszítenek, akkor bizony nem csak „Józsi bácsi”, de „Mari néni” is leszedi róluk a keresztvizet. Töki,a kis Király,Dugó,Zsolesz,Buborék,Kovácskettő,Mazsi….. Mind lehetne a példaképetek, mert ők tudtak küzdeni és „meghalni” a pályán,akkor is ha esélytelenek voltak. Ti mi a túróst tudtok!?

Miért kapjátok a súlyos millákat a mi adónkból!? Hegyeseket köpni, látványosan kakaskodni, a bíróval hőbörögni a hülye is tud, csesszétek meg! Sírtok egy ilyen gyalázatos zakó után!? Sírjatok is öcsém csávók! Nem tudtok passzolni, nem tudtok cselezni, nem tudtok csapatként játszani. NEM TUDTOK FOCIZNI!!! Ami önmagában nem baj.

Elmehettek alázatot tanulni Parasznyára, Varbóra vagy Trizsbe! Játszhattok ingyen sörért és a „Juliska” mosolyáért! Dzsuzsi! Szólj a többieknek és irány a pénztár! Fizessétek vissza azt a tömérdek mennyiségű pénzt, amit ez a habókos Felcsúti Maradona elpazarolt rátok, aztán vagy megtanultok hittel, szívvel és alázattal focizni vagy mehettek közmunkásnak!

Komjáthi Imre

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!