Lehazugozott egy választópolgárt a mosolygós kampányolásból kizökkent Lázár

Időközi polgármester-választást tartanak ma Csanádpalotán, ennek örömére maga a kancelláriaminiszter sietett kampányolni a helyszínen.

A kormányinfókon mindig sikeresen halvérű bonviván Lázár azonban arra nem volt felkészülve, hogy „azemberek” is kérdeznek tőle – erre elgurult a gyógyszere s közölte: vele is történt már atrocitás, de az illető „összeszarta magát”.

A szilárd kormányblablából egy jelenlévő váratlan kérdése borította ki Lázárt, aki arra emlékeztette, hogy 2011-ben még úgy minősítette a hátrányos helyzetű szegény sorsú embereket, hogy azokat nem tartja sokra, mert nem hiszi, hogy valaki-bárki önhibáján kívül is bajba kerülhet.

A felidézett városi közgyűlésen ugyanis arról beszélt, hogy „akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér”/…/ Fia viszont „jó parti” lehet úgy húsz év múlva, ha jól alakul a forint-euró árfolyam.

A HírTV beszámolója szerint Lázár erre hazugnak nevezte a minősíthetetlen megnyilatkozására emlékeztető nőt s idegesen közölte:

Ebben a közösségben fordult az elő 2014-ben, hogy itt a szegedi büntetőbíróság szerint egy csanádpalotai illetékességű és makói illetékességű ember az én összes választási plakátomat letépte, és összefirkálta, ezért a bíróság őt elítélte. Én ennek ellenére nem sértődtem meg és nem haragudtam meg, mert a politikában a véleménynyilvánítás szabad/…/

Egyébként a bíróságon először összeszarta magát, mert azt vallotta, hogy pillanatnyi elmezavarnak a hatására verte szét. Hadd fejezzem be a mondandómat… Hadd fejezzem be. Először azt vallotta a bíróságon az illető, hogy pillanatnyi elmezavar miatt következett ez be, aztán megjött a bátorság, mert azt mondta, hogy politikai véleménynyilvánítás miatt” – nyilvánult meg a kiborultan közvetlenkedő kancelláriaminiszter.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!