Megjelent ByeAlex és a Slepp új albuma

Talán még páran emlékeznek arra, amikor az volt a ciki tárgya, hogy ByeAlex egy-két saját számmal és feldolgozásokkal járt koncertezni. Bár akinek van egy kis hallása, és igénye az a jó zenére, abból a minimal tracklistből is megállapíthatta volna, hogy jó lesz ez.

Be is érett mindez a Szív(sz)Kill ByeAlex és a Slepp friss ropogós albumára, aminek belehallgatásánál találkozhatunk ismerős, rádióban is pörgetett dalokkal, mint a Részeg vagyok, Nehéz vagyok, Még mindig, vagy a Fekete című szám, amihez egyébként társult egy kis rap block is, igazán felfrissíti a dalt, Dannona személyében.

Az album borítóját ByeAlex húga a Londoban élő, művésznevén Amiizmus készítette, bátyja szerint ez sikerült eddig a legjobban. A lemezen 14 dal szerepel változatos dalszövegekkel, de ahogy az album borítója jelképezi központi téma a szerelem-szív-erős érzelmek. Gyöngyszem a lemezen a Tél címet kapó rövid kis, rappes monológ. Érdekesség még, hogy először jelent meg duettes ByeAlex és a Slepp dal, a Menned kéne című számban megszólal Lábas Viki a Margaret Island énekesének összetéveszthetetlen hangja.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!