Láttad már Orbánt meztelenül, részegen táncolni egy medencében? – meglepő tartalmat mutatunk!

Forrás: MTI - Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor ruha nélkül táncol a Bosnyák téren, miközben Angliában Európa sorsát nagyban befolyásoló választásokat tartanak. Orbán berúgva ropja meztelenül, és te ezt látni akarod. Azért kattintottál erre a cikkre, hogy lásd, miközben azt nem veszed észre, hogy Orbán Viktor és kormánya soha nem látott pusztítást végez az országban. Nem veszed észre, mert nem érdekel. A Fidesz már olyannyira felnyomta az ingerküszöböd, hogy történhet bármi, Rogán Antal összes családtagja repkedhet helikopterekkel, vagy éppen Mengyi Roland elsikkaszthatja az összes EU-s pénzt, te már mindezt természetesnek értékeled.

Kedves magyar választó! Mire van szükséged ahhoz, hogy elkezdj látni? Mi kell neked ahhoz, hogy ne csak akkor legyél kíváncsi egy cikkre, ha ott azt ígérik neked, hogy Orbán Viktor meztelenül, jól berúgva táncikál egy medencében? Tudod, hogy mi történik, miközben te ezt olvasod?

Ez történik:

Ez

image 1
aeoi.org.ir

Ez az ölelés megváltoztatja majd az elkövetkezendő húsz évünket. Ugyanis a képen Semjén Zsolt látható Iránban, ahol a találkozón aláírták a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség és az Európai Unió normáinak megfelelő szándéknyilatkozatot a két ország együttműködéséről a nukleáris energia területén.

A már tavaly megkezdett folyamatot betetőző magyar-iráni nukleáris együttműködésről szóló, most az LMP-nek kiadott hatoldalas, három nyelven megfogalmazott dokumentum szándéknyilatkozat, ami jellegénél fogva nem tartalmaz konkrétumokat az együttműködés pontos jövőjét illetően. Fogalmunk sincs róla tehát, hogy mit írtak alá a hátunk mögött egy olyan országgal, ahol épp az atomenergia és a nukleáris fegyverkezési törekvések számítanak a legproblémásabb területnek.

Nem beszélve Paks 2-ről, ahol pedig Oroszországnak adtuk el a lelkünket, mindezt úgy, hogy érdemleges tiltakozás nem történt. A részedről sem, kedves magyar választó, hiszen a kormány olyan ügyesen manipulál, hogy talán nem is tudsz róla, milyen kockázatokkal jár egy ilyen megállapodás Putyinnal.

Sorolhatnánk még, hogy mennyi minden történik, miközben te egy cikket olvasol, amelyben Orbán Viktor meztelenül táncol egy medencében. Ha gondolod, oszd meg ezt a cikket, ha már a végére értél, és míg mások is elolvassák, keress más, érdemleges hírt, hogy képbe kerülj, és mindig résen légy!

Ne üljünk fel a gumicsontoknak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!