Döbbenetes eredménnyel zárult az Index kísérlete Orbán plakátjairól – erre te sem gondolnál!

Többször írtunk már arról, hogy a Fidesz profi kommunikációs stábbal dolgozik, akik a kihelyezett propaganda-plakátok összeállítását mesteri pontossággal eszközölik. A sok kék plakát azonban mostanra már nem biztos, hogy időtálló, legalábbis erre jutott az Index, amikor kollégáival egy óriási méretű kormányplakát előtt kérdezték meg az utca emberét arról, hogy ismerik-e a plakátokat, látták-e már őket, és hogy az „erős és büszke” szavakat lehagyva egy kisebb plakátról, be tudják-e helyettesíteni ezeket a járókelők.

A legtöbben azt mondták, hogy még sosem látták a plakátot, amit papíron mutattak nekik az indexesek, mindezt úgy, hogy közvetlenül az óriásplakát mellett álltak. A két szó behelyettesítése senkinek nem sikerült.

„Büszkék lehet, hogy vagyunk, erősek biztos nem” – véli egy bácsi. „Nekem csak a depresszió jut eszembe” – hozzáteszi egy megkérdezett fiatal.

A plakátok tehát azon túl, hogy az adófizetők pénzét emésztik fel, még csak a Fidesznek sem hatásosak. Mégis mi értelmük van akkor?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!