Itt a cáfolhatatlan bizonyíték a Fidesz korrupt rendszerére

Ha bárki azt gondolná, hogy a címben megfogalmazott állítás nem lehet más, mint egy klikkvadász, gagyi figyelemfelkeltés, az most bizonyára ide sem kattintott. Ön, aki mégis úgy döntött, hogy elolvassa ezt a cikket megérdemli, hogy végérvényesen megbizonyosodjon arról, miként is működik a NER valójában.

Gondolom nem voltak kétségei, de amikor az ember leírva is látja, hogy miként osztják szét a fideszes nagyurak a közösen megtermelt javainkat, az más. Attól még a legnyugodtabb egyszeri szavazó is a szívéhez kap és elképed.

A legegyszerűbb példa arra, hogy bemutassuk Önöknek azt a rendszert, amit a Fidesz használ a pénz lenyúlásra az, ha idecitáljuk elsőként az egykori szobatársat, jóbarátot fő kegyeltet Simicska Lajost és vetünk egy pillantást pénzügyei alakulására.

Simicska egykor igazi oligarcha volt, a párt pénztárnoka, amiért cserébe rendkívül kedvező helyzetből indult az állami kötődésű közbeszerzéseken. 2015 februárjában azonban menthetetlenné vált a kapcsolata a kormányfővel és egy szokatlanul hangzatos és meglepő csúcspontban ért véget. A következményeket úgy véljük minden híreket követő állampolgár ismeri: fokozatosan szorítják ki a milliárdos vállalkozó érdekeltségeit a piacokról. Ennek egyik szembetűnő példája a Közgép, melynek árbevétele tavaly az ötödére zuhant vissza. – írta az mfor.hu

Az mfor.hu összesítette Simicska Lajos cégeinek (összesen 13-at vizsgáltak) elmúlt 3 évi adatait. A helyzet eszkalálódása előtti teljes évben, 2014-ben összesen 159 milliárd forintért munkálkodtak Simicska cégei, amiből végül 20,5 milliárdos osztalékot tudott kivenni. 2016-ra ez 34,8 milliárdos bevételre és 1,4 milliárdos osztalékra zsugorodott. Vagyis a napi 56,2 millió helyett már csak 3,8 milliót keresett Simicska tavaly.

simicskabevétel

Ilyen az, amikor egyértelművé válik, hogy ebben az országban minden attól függ, hogy az ember jóban van-e Orbán Viktorral, vagy valamelyik helytartójával. Ilyen egyszerűen lehet milliárdos bárki. Mi ez, ha nem égbekiáltó korrupció? Felemeljük, elejtjük. Ennyi a logika. Ha netán kétségei maradtak, nézze mi történik azzal, aki bekerül a kosárba:

Mészáros Lőrincet nem kell bemutatni és ahelyett, hogy bármit is írnánk arról, hogy elképesztő, amint egy falusi gázszerelőből az ország ötödik leggazdagabb embere lehet, álljon itt egy grafikon, ami a Lőrincünk bevallott gazdagodásának ívét rajzolja elénk ezúttal, csak 2010-2014-ig.

mészáros vagyon

2015-ben és 2016-ban is óriásit gyarapodott a Mészáros vagyon. Egy év alatt 100 Milliárd forinttal gazdagodott. Egy év alatt! Értik? Mi nem. Leírjuk 100.000.000.000 Forint. Így sem értjük.

Ezek után van még ebben az országban olyan, aki nem látja mi folyik itt? Van valakinek magyarázata arra, hogy miért csökkentek Simicska bevételei a „G” Nap után és mitől nőtt borzalmasan Mészáros pénztárcája a kormányváltást követően? A mi véleményünk egyszerű. Itt intézményesített korrupció folyik. Gátlástalanul és mértéktelenül.  Kell még valamit mondanunk?

[poll id=”9″]

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!