„Önt talán nem egy nő szülte a világra?” – nyílt Levél Gajdics Ottónak

forrás: Youtube

Bevallom töredelmesen minden erőmet össze kellett szednem, hogy olyan stílusban tudjam
megírni ezt a levelet, ami szalonképes. Önt talán nem egy nő szülte erre a világra? Mit szólna az édesanyja az Ön minősíthetetlen kijelentéseihez, amit az Echo tv műsorában tett?

Az édesapja nem tanította meg Önnek, hogyan kell egy nővel viselkedni? Mindegy, hogy
ellenzéki képviselő, vagy családtag, esetleg egy hajléktalan az utcán, egy nő nő marad! (van
néhány kivétel pl. Fodor Ibolya, aki tesz róla, hogy nemhogy nőként, de emberként sem
tisztelje senki, de ez egy későbbi téma lesz) A kedves feleségével, gyermekei anyjával is ilyen minősíthetetlen stílusban beszél?

Bevallom feldühítettek a szavai, mint nőt, azonban azt nem mondhatnám, hogy meglepett. Az alap, hogy a fideszes politikusok nem tisztelnek semmit és senkit. De nem nézik semmibe a gyengébbik nem képviselőit sem, erre számos példa akad. Németh Szilárd, aki nemhogy nem állt ki egy nő mellett, akit egy rasszista férfi vert meg, mert egy angolul beszélő pizza futárt akart megvédeni, még a szerencsétlent hibáztatta.

Orbán Viktor sem kivétel, ő egyenesen kijelentette, hogy ,,nő ügyekkel nem foglalkozom!” , hogy az asszonyverő Balogh Józsefről már szót se ejtsek. Mindössze a legtöbb, ami a fideszes politikusoktól kitelik, hogy tenyészkancának nézik a nőket, asszonyokat, amire Kövér László és Németh Szilárd kijelentései a bizonyítékok.

Ezek után nem lehet csodálkozni, hogy semmit nem tesznek a családon belüli erőszak ellen, és nem hajlandóak ratifikálni az Isztambuli egyezményt sem. Én az Ön helyében mélységesen szégyellném magam. Arra a kijelentésére pedig, mely szerint olyan nincs, hogy valaki nem tudja eltartani a gyerekét annyit mondanék, hogy költözzön egy borsodi vagy szabolcsi kis faluba és próbáljon megélni 28500 Ft.-ból, amihez sok sikert kívánok.

S. E.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!