Orbán szerénységre inti Sorost – ’41-ben meg hadat üzentünk Amerikának, ja

Orbán szerint sértés, hogy maffiaállamként működne Magyarország – bár csak a gázszerelője egy év alatt 100 milliárddal gazdagodott. Véleménye szerint itt egyedül csak a „Soros-féle hálózat” működik maffiaszerűen.

Soros György ügynököket fizet és hálózatot tart fent – állította ma reggeli rádióimájában Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint ezek a ügynökök az ngo-k (civilszervezetek) – reagált a milliárdos csütörtöki beszédére. A miniszterelnök azt is mondta, hogy Soros György magyarországi támogatói végre akarják hajtani a „pénzügyi spekuláns” programját, a migránsok beengedését.

Orbán folytatta a csúsztatásokat: szerinte Botka László (MSZP-s miniszterelnök-jelölt) lebontaná a határkerítést. Ezzel szemben a szegedi polgármester azt nyilatkozta, hogy ha megszűnik a migrációs kibocsátás a Közel-Keleten és többi kibocsátó országban és megvalósul a közös uniós határvédelem – akkor lehet ezen az opción elgondolkodni.

Soros György Brüsszelben Orbán államát maffiaállamnak titulálta. A miniszterelnök szerint ez a magyar emberek számára sértés. „Idejön egy pénzügyi spekuláns, és ilyenek vág az emberek” képébe mondta Orbán, akinek a gázszerelője egy év alatt százmilliárddal gazdagodott.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!