Faluhelyen verés járna Gőgös Zoltán szerint azokért a szitkokért, amiket Gajdics ottó egy családanyára mondott

nol.hu

A gyermekvállalás is téma volt az Echo TV Angard című műsorának legutóbbi, szerdai adásában: abban mindenki egyetértett, hogy a családok és a gyermekvállalás támogatása jó. Gajdics Ottó szerint viszont a szocialista Bangóné Borbély Ildikó kritizálta a kormány lépéseit, ráadásul olyanokat is mondott, hogy ne turkáljnak a méhében. Innentől a Magyar Idők főszerkesztője válogatott jelzőkkel illette a politikusnőt: „az a némber, az a nem tudom én micsoda”; „nem nő, nem ember, nem tudom, micsoda”; „banya”, „büdös banya” és „balliberális lotyó” – többek között ezeknek nevezte az MSZP-s politikusnőt – foglalja össze a történteket a Mandiner.

A többi politikust sem kellett félteni, rögtön megérkeztek a reakciók Gajdics vállalhatatlan szitkaira. Gőgös Zoltán az alábbi kommentárt osztotta meg Facebook-oldalán:

„Miközben én a pusztákat járom ebben a dög melegben, ez a lopott pénzből fizetett senkiházi sértegeti az Ildit, egy három gyerekes családanyát, aki nem tett mást, mint megvédte a nőket a Fidesz izomagyú alelnökének rágalmaitól. Falun ezért a szemét szövegért hatalmas verés járna. Ezek után még csodálkozik valaki, hogy nem állunk szóba ezzel a mocskos társasággal? Szerintem ezek után minden demokratának bojkottálni kellene ezeket.”

Bárány Balázs az MSZP fiatal országos elnökségi tagja az alábbiakkal reflektált a Magyar Idők főszerkesztőjének ámokfutására:

Gajdics Ottó hiányzó intellektusát azzal pótolta Mészáros Lőrinc házitévéjében, hogy büdös banyának és balliberális lotyónak nevezte azokat, akik nem értenek egyet vele és a gazdáival. Köztük párttársamat és barátomat, Bangóné Borbély Ildikó -t.

Azon túl, hogy az általuk oly annyira istenített Tisza- és Horthy-rendszerben egy ilyenért simán párbajra hívtak volna valakit, meg kell jegyezni, hogy nincs nagyobb politikai értelemben vett prosti ma a magyar közéletben, mint a kormányzati propagandapöcegödör 888-astul, origostul és Echo TV-stül, benne ezzel a KISZ-titkárból átvedlett Fidesz-talpnyalóval.

Egyél kefét, Gajdics Ottó!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!