Visítva röhögős: a 888.hu szerint a jobboldaliak izmosabbak a balosoknál – akkor mi mutatunk valamit!

Sokak számára ismerős lehet az az érzés, amikor szeretnének pár kilót lefaragni a testsúlyukból, de valahogy nem jön össze. Hiába a különféle diéták, a sok mozgás, a mérleg ugyanúgy változatlan számot mutat, vagy ne adj’ Isten, még többet. 

A Brit tudósok manapság a HírCsárdához hasonló tanulmányokkal sokkolják a népet, amelyekből most a 888.hu-nak sikerült kiválasztani egy igazán érdekes? megközelítést, kapcsolatot találva a test és a politikai nézet között. Mindezt az Evolution and Human Behavior című folyóiratban megjelentek alapján. Ezúttal azt állapították meg, hogy a gyengébb fizikumú férfiak körében gyakoribb, hogy baloldali, szocialista világnézettel rendelkeznek. 

A jelen kutatásban az számít baloldalinak, aki támogatja a társadalmi javak minél nagyobb mértékű újraelosztását. A jobboldaliak inkább a versenyben (haverok közt elosztani az állampénzt -Pesti Bulvár fordítás) hisznek.

Itt a magyarázat a felesleges kilókra, ne a testedet okold, se a genetikád, de véletlenül se kitartásod, egyszerűen a baloldali nézeteid nem engedik az izmos felsőtestet. Aki pedig jobboldali világnézettel rendelkezik nagy eséllyel formásabb, mint például Varga Mihály(bal oldalt), Orbán Viktor vagy Mészáros Lőrinc. Az MSZP országgyűlési képviselőjén, Velez Árpádon pedig látszik a gyengébb fizikum.

05 2

A Pesti Bulvár kutatásai nem álltak meg ezen a ponton. Kiderítettük, szintén brit példa alapján, hogy a politikai nézetek és a testmagasság között is összefüggés van. A baloldali világnézetű férfiak jóval alacsonyabbak a jobboldali férfiaknál, ez főként a vezetőikre érvényes. A kísérletünk eredményét fotóval szemléltetjük:

foto

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!